px8 Creative Commons License 2011.02.21 0 0 5680

Kérdezte korábban valaki, hogy milyen a bézs belső a Mirage fémhatású betéttel, hát ilyen:

 

 

Én kockáztattam, a műmárványhatású műfa nem volt opció, szerintem vállaható lett a Mirage. Talán a fényes fekete sem lenne rossz egyébként, ha lenne.

 

A szállítási idő is volt téma, dec 22-én rendeletem, pénteken vettem át, az alig több mint 8 hét! Kombi 1.8 tsi dsg panoráma nélkül. Úgyhogy akinek szintén 22-26 hetet igazoltak vissza és hozzám hasonlóan nehezen kezelte, hogy a haverok egyhén szólva hülyének nézték, hogy fél évet vár egy skodára, az megnyugodhat egy kicsit.

 

A szín, gondolom ezzel mindenki szenved, viágos színt keresetem, a fehér ugyan tetszett, de a bézshez nem mertem, a jellegtelen ezüst kiesett, a bugyikék szintén, maradt a platinaszürke, amitől ugyan féltem, de nem bántam meg, nagyon mutatós, inkább kékeszürkének vagy acélkéknak mondanám, annak is ajánlom, aki irtózik az ezüsttól és a szürkétől. És még a króm is mutat rajta.

 

Ülésbeállítás, középkonzol. Hát igen, ezzel el kell játszani, hogy ne nyomja a lábad, még nem tökéletes.

 

Néhány kérdésem is van cserébe :-)

 

- Bolerón meg lehet jeleníteni valahogy az órát?

- Akinek elektromos csomagtartója van segítsen,a könyv szerint be lehet csukni kulcsról és belső gombról is (bár ez utóbbinak a gyakorlati haszna kérdéses...), de nem sikerül, nyitja szépen, de lefelé nem indul. Félreértem, vagy beállítható valahol.

- HTC Hero tulajok, nekem nem megy a BT kapcsolat, Log-in not possible üzenetnél többet nem tudok kihozni belőle.

 

Köszi.