manóka206 Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3518

Figyelj wculec!

 

1. Nem a férjem (már itt is információ zavar van, soha sehol nem mondtam, hogy az lenne. Attól még hogy van egy babánk nem törvényszerű, hogy férjnél legyek.)

 

2. Én azt írom le ami történt. Ti eldöntitek, hogy kinek hisztek. Egyet tudok, én a Groupiusnak már nem hiszek. Védi az igazát ez nem kérdés. Ígérgetnek mindenfélét, de betartani nem tudják. Akkor ki hazudik? A szegélylécek azóta sincsenek lerakva és senki nem szólt ide, hogy nem jönnek, csak 100 %-ra ígérték a múlt hétfőt. Akkor még egyszer kérdezem, ki hazudik? 

 

3. Nem tudom neked mit mondott (mert azt már nem írod ide, csak hogy beszélek össze-vissza), de kíváncsi lennék ő milyen történettel állt elő. Tudod mit? Ne is írd ide, mert gondolom az sem lesz a valóság, mint ahogy egyesek szerint bútort loptak az erkélyünkről. (se bútorunk, se erkélyünk / üditők a teraszon)

 

4. Tudnám miben emlékszem csak részletekre? Abban, hogy miért nem jönnek lerakni a szegélyeket? Vagy most már csak azért sem? Hát engem nem nagyon izgat, talán a tulajdonost... Visszaköltöztünk és remélem hamarosan el is költözünk. 

 

Egyébként tegnap jött egy levél a Groupiustól, amiben a penészedés jegyzőkönyvét és válaszát küldték el. Arra nem veszik a fáradságot, hogy megnézzék, hogy nem én vagyok a tulajdonos (a jegyzőkönyvben aláhúztam a bérlő szót). Mellékelték nekem a szellőztetés szabályait (amit a lakás megvételekor már átadtak ???????, itt újra leírom, hogy nekem biztos nem, mert nem vagyok tulajdonos, nem vettem itt lakást). Akkor ki, hogy figyel a Groupiusnál? 

 

Azért írtunk a párommal a fórumra, hogy mindenki figyelje az értékeit és a saját lakását és ha van hasonló probléma (és van, mert kerestek meg priviben is), akkor együttesen talán könnyebb orvosolni. Ezek után mindenki döntse el, hogy az igazat írtuk-e vagy sem. Úgy gondolom többet nem írunk a témában. 

 

További jó szórakozást az illetékeseknek!

 

Akik pedig segíteni próbáltak azoknak nagyon szépen köszönjük!

 

Előzmény: wculec (3513)