kopasz1973 Creative Commons License 2011.02.26 0 0 1563

Most néztem meg az oldalt. Látom, ige elszabadultak az indulatok. Amit az ember leír és elmond az minősiti is egyben. Örök igazság - nem az a lényeg, mit mond. lényeg, hogy ki mondja -. Minnél alpéribb és sértöbb egy mondandó. Annál kevésbé érdekel gondolkodó és normális embert. Akit ilyen kommentek lázbahoznak, azok nem számítanak.

Szasza távozása ilyen kaotikusn állapotok mellett. Emberileg érthető, sok sikert neki. Annyi útravalónak - sokat gyakarolja, hogy a balkeze felé is cselezzen -.

Gálhidi és a Gogó távozásáról annyit írnék én. Emberileg nem is meren annyira őket, hogy véleményt formáljak roluk. Sport szempontból, meg sajnos csak jót tehet a csapattal. Tudom kevesen maradtak a lányok. Dobó István az egri vár kapitánya szavaival élve. " Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl." Nyúl meghatározást a maga konszenzusába kell helyezni. Nyúl az is aki, összeszorított fogakkal nem küzd a csapatért. Csak az egyéni vélt, vagy valós sérlemeket nézi.

Legjobb példa David Becham esetem amikor a Real-ban játszott. Capello kitette a csapatból és elküldte a tartalékok közé. Gondolom el lehet fogadni, kicsit nagyobb sportoló ő. Mint a két távozó leányzó. Összeszorította a fogát és edzett, harcolt. Majd a bajnokság végén. Maga Capello ismerte el, ekkora hibát még nem követett el. Megkövette David-t.  De lehet írni Magyar példát is , Király Gábort sokszor le akarták írni. Küzdött harcolt és győzött.

Gálhidi Zsuzsa édesannya kicsit jobb játékos volt mint a leánya. Remélhetőleg elmondja a kislányának. Ő mint vállogatott játékos annak idején . Szabó Patyival szemben megengedte volna azt a hangnemet. Vagy az édesapja , mit tenne ha egy játékosa így nyílvánulna meg. Szerintem másnap a serdülő 4-n edzene csak.

Sajnos Gogónak meg semmi akarat ereje nincsen. Láttam edzésen, láttam mérkőzésen. Elnézést a megfogalmazásért - igazi véreshurka -. Persze csak sport szempontból mondom.

Véleménye mindenkinek lehet és el is lehet mondani. Egy csapat életében a megoldás. Szólni a vezetésnek és az edző jelenlétében elmondani a mondandókat. Vagy , ha az edző rákérdez és ott . Nyugodt , normális hangnemben.

Sok sikert a lányoknak, most nagyon kell egymásért küzdeni. Akkor eredményesek is lesznek.