k.traum Creative Commons License 2011.02.26 0 0 1564

Tisztelt VÖGVFK néven író! Klassz, hogy ilyen jól informált vagy, s mindig mindenről és mindenkiről tudod, hogy jó,vagy rossz, fehér, vagy fekete. Szerintem van egy jó csapatunk, és tudom, hogy nem leszek népszerű előtted, de szerintem van egy jó edzőnk is. A tavalyi lassú, totyogós játék után egy ötletesebben, gyorsabban kézilabdázó Kispestet láthattunk az első félévben. A vereségek közül, kettőt, a két egy gólost, a szerencsétlen kategóriába sorolnám. A Vasas elleni, hasonlított a mohácsihoz, hiszen végig vezettünk, és az utolsó 10 percben fordított az ellenfél. Lehet szidni az edzőt, de a mohácsi meccs fordulópontja szerintem a piros lap volt, ami nagyon megfogta a csapatot.

A Győr meccs előtt leginkább az a dolgunk, hogy szurkoljunk. Lehet köpködni, de nem hiszen, hogy az segít. Szidhatod az edzőt, de szerintem összerakta a csapatot. Mindhárom eligazoló játékos kapott játéklehetőséget Mohács ellen is. Annak megítélése, hogy ki mennyire élt ezzel, pedig igen szubjektív. Normális, ha egy játékos jobb ajánlatot kap, vagy több játéklehetőséget remél, eligazol. Igazából csak annyi a gáz ezzel, hogy az utolsó utáni pillanatban tették. Így a Kispest nem tudott pótlásukról gondoskodni. Kicsit bő lére eresztettem a mondókámat, de szeretném, ha a beszólogatáson kívül más vélemény is megjelenne.  Én kicsit máshogy hallottam Zsuzsi ügyét is.  Ő nem elsősorban a Mestert szidta a mérkőzés után, hanem saját játékostársait. Ebből kerekedett a szóváltás.

Sokat segítene a csapaton, ha  játékos-edző, vezető, szurkoló elsősorban saját MAGÁBAN keresné a hibát, hogy ő megtett-e mindent, s mivel tudna segíteni csapatán…. Én kint leszek a Győr II. elleni meccsen is, de SZURKOLNI megyek a lányokért, Kispestért, nem balhézni.