Sharpshooter1920 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 19744

Minden tiszteletem a Vadászé, de tegnap olyan dolgokat művelt, hogy a fejemet fogtam, de nemcsak én, a lelátó jórésze is. Teljesen érthetetlen dolgokat csinált, szerintem ezt bizony nagy részben ő tolta el:

 

- Kovács Gergő a középpályán olyan testidegen volt, hogy ordított, hogy fogalma sincs, mit kéne csinálni, látszik, hogy nem oda való, botrányosan gyenge volt. Nagyon hiányzott a Kamber onnan középről, nélküle 0 kreativitás volt tegnap.

 

- Szalai az örök vesszőparipánk ugye (lassan megkaphatná a Balog Csaba vándordíjat, mint az a játékos aki érthetetlenül sokat játszik képességei ellenére). Tudom, hogy százszor leírtam ide, de még mindig értetlenül állok előtte, hogy mit lát a mester ebben a szerencsétlenben, passzolni nem tud, nem teszi oda magát, cselezés főleg nem megy neki, szégyen.

 

- Lehozza a Gergőt, beküldi a Simonfalvit, aki még a másodosztályú Pécsbe se fért be, közben meg a Simon ott padozik, őt meg csak az utolsó 10 perce hozza be

 

- A Matilda meg olyan ÖNZŐ, hogy az valami elképesztő. Passzolni nem akaródzik neki, mindent csak ő akar megoldani, inkább belevezeti 2 emberbe csak ne szabaduljon a labdától. Nevelési célzattal 20 perc után leszedtem volna a pályáról, aztán gondolkozzon.

 

Ez a Turkovs gyerek egyenlőre csak az állampolgárságában hasonlít a Rudira, a Delics is igen gyenge volt, nem fogtunk ki jó napot az biztos. Azért azt a játékosok javára kell írni, hogy irreálisan nehéz volt a pálya, még jó, hogy nem sérült meg senki.

 

Vazsi "barátaink" tényleg nyílt sisakos támadójátékkal jöttek, kaptak egy ajándék 11-est aztán ment a bunker ezerrel. A Halmosinak nem tudom mi maradt meg Angliából de, hogy a fair play szelleme nem hatotta túlságosan át az biztos. Úgy rúgdosódott egész meccsen mintha ő lenne a Karate kölyök.

 

Sajnos be kell ismerni, hogy nem érdemeltünk győzelmet, bár a hali sem mert rém gyengék voltak. Na mindegy, egy újabb derby lement a győzelmük nélkül, megint eltelik pár hónap és újra beindul náluk a fogadkozásgenerátor, szóval az üzenet még mindig aktuális: "Mindig jövőre" :)