Patreides Creative Commons License 2011.02.27 0 0 7051

Azért az elég furcsa, hogy a Better Than Today az a dal, amit játszik a Viva tévé is, és ugyanakkor játsza az MR2 Petőfi is.

Én meg örülök, hogy Neina Pallot egy dala legalább ilyen formában eljutott a Vivára. :)

Bár ha az értékesebb dalai közül játszanának nálunk többet, az lenne az igazi azért. A Better Than Today annyira le van egyszerűsítve, poposítva van, hogy tényleg csak a Dance chart-on szerepelhet jól. Szerintem még Kylie számára is túl "könnyed", "egyszerű" ez a dal.

Nyilván egy Nickindia vagy egy Mr. King nem lehetne ilyen népszerű, még ha ő énekelné is, de azért... Nyilván lehetne egy jó kompromisszum, olyan dal, ami kellően kommersz, slágeres, és mégis értékes, igazán jó.

Bár nyilván Kylie is, a lemezcége is már az elején arra gondol, úgy választ dalokat az albumokra, hogy a daloknak igazán a koncerteken kell jól teljesíteniük (meg a klipeken), hiszen ma már az albumok nem igazán jelentenek nagy üzletet, leginkább csak a koncert turné promóját jelentik. Ha valaki arra csinál albumot, olyan zenékkel, hogy azt majd az emberek otthon beteszik a lejátszóba, és szépen meghallgatják, az ma már  kész ráfizetés.