zsuzsa Creative Commons License 2011.03.04 0 0 565

Ne is mondd... leesett az állam, amikor kiszámoltam mennyi kalória van pl a tegnapi levesben ( zöldborsó, répa, petrezselyem, kis csirkehús stb ) aztán kiszámoltam újra, gondoltam biztos valamit elirtam, nem lehet ennyire kevés. Fura, hogy ennyire nem tudom megitélni, egy nagy adag kaja mennyi energia.

 

Milyen magas vagy ?  Nagyon örvendeznék 77 kg-nak. Holnap megmérem.. de szerintem jóval 90 felett. Ráadásul az elmúlt pár hétben leteritett a betegség, mellette melóznom is kellett és literszám ittam a mézes teát zéró mozgás mellett.

 

Én 171 cm-hez 60 kg voltam a második gyerek után visszafogyva, de akkor sokat sportoltam. Egész addig jól néztem ki, amig a gyerekek nem kezdtek sportolni , hurcolni kellett őket edzésre meg akkor még mindenhova, mert kisiskolások voltak. Stresszesebb munkám lett és nulla időm magamra ( egyedül vagyok velük ) a fáradtságra eszem.Igy telt el 8-9 év...tavaly csináltattam egy komplex kardiológiai terheléses vizsgálatot és azt mondták dagadt vagyok és edzetlen, de "még" egészséges. Kb a klimaxig védenek a hormonok, de ha nem változtatok az életmódomon, akkor nem lezs gondja velem a nyugdijbiztositónak :-(

Előzmény: aranyhal32 (564)