zsuzsa Creative Commons License 2011.03.08 0 0 588

Az úszásban az a jó, hogy nem szokott semmim se megfájdulni tőle. Pontosabban tavaly ősszel, amikor nagyobb kihagyás után elkezdtem járni, álltam az aluljáróban és vihogtam mint egy idióta, mert úgy éreztem valaki másnak a lábán állok és nem birom felrakogatni a lépcsőre :-))))) Ez lesújtó, mert tiz éve még Balatont úsztam át 3x is, de legalább látványosan javulhatok :-)

 

Szendvicset ettem tegnap este, de az élesztős  kenyeret ( amiből sokat birok befalni ) helyettesitettem WASA knackebröddel meg finn hapankorpuval, azok olyan ropogósak és nagyon finomak, viszont tényleg csak a rozs van benne, nem élezstő meg állagjavitó a liszthez. 4-500 ft egy doboz , sok van benne.  Nem  fogy el hamar.

 

Ma kivétesen vettem az ebédet, nem hoztam  és találtam egy Crocodille szendvicset, ami olyan tortillaszerüségbe gönygyölt rengeteg zöldsaláta, pulykasonka van, vékony hátszinnel, paradicosmmal, na ez 180 gr és csak 239 kcal / 100 gr, zsir 13 gr / 100 gr.  Ez nagyon finom. Időigényes is, sokáig kell rágni. Nem jó, ha valamit gyorsan le tudok nyelni, akkor rámjön a habzsolás :-)

 

vacsorára a gyereknek zöldséges rizs van ( ő nem akar izomtömeg-növelni ) én meg majd eszem hozzá egy kis csirkemellet.

 

Remélem lesz időm ma este gépbe irogatni az elmúlt hetekben kipróbált-kiszámolt illetve innen kimásolt recepteket.

Előzmény: romesz (587)