aranyhal32 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 590

Kedves zsuzsa!

 

Örülök, hogy rászántad magad a diétára, pontosabban életmódváltásra! Most már tényleg csinálhatjuk együtt:-)) Az is jó, hogy ráálltál a mérlegre, már csak azért is, mert legalább egy kis lendületet adtál önmagadnak! A lendületre időről-időre szükség van, erre is jó ez a fórum! Ezen kívül én összeszedtem a régi fényképeimet, amiken még szép és sovány voltam, ha úgy érzem, hogy nagy a kísértés, előveszem, nézegetem őket. Ez újabb erőt ad ahhoz, hogy tovább folytassam!:-)))

Az úszás pedig nagyon jó! Azzal nyilván nálunk is jobban tisztában vagy, hogy mennyire izületkímélő, de emelett nagyon jó zsírégető hatású is! Ha teljes erőből úszol, akkor jó izomépítő, de leginkább alacsony intenzitással , sokáig kellene úsznod, hogy a zsírt égesse.

Ma voltam zumba órán! Hát...nem mondhatnám, hogy beleszakadtam:-( Alig izzadtam meg, de mivel itthon felejtettem a pulzusmérőmet, nem tudom, hogy legalább a zsírégető tartományban voltam-e, vagy még azt sem értem el:-( Az óra ettől függetlenül tetszett, bár a csaj, aki tartja - ahogy tartja - nem szimpatikus. Sebaj, kap még egy esélyt:-)

 

Az utóbbi két napban elég sokat ettem, ugyanis menstruáció előtt voltam ismét. Ma reggel 77,6 kg voltam a 77,2 kg helyett, de a múlt hónap alapján tudom, hogy ez gyorsan le fog menni.

 

Ami pedig az evést illeti: valóban úgy tűnik, hogy sokat eszik az ember, én is így voltam vele az elején. Először sokalltam azt a napi 1.500 kcal-át, azután rájöttem, hogy még kevesebb is elég, ha az ember "jókat" ( alacsony kalóriatartalmúakat) eszik, akkor nem éhezik. 

A banán pedig átlagban kb. 15 dkg megpucolva:-) 

Előzmény: zsuzsa (589)