zsuzsa Creative Commons License 2011.03.08 0 0 592

A lányaim jártak párszor zumbára ( csak aztán az egyik komolyabb kondizás + salsa mellett voksolt, a másik meg nem ér rá az edzések miatt ) nekik úgy emlékszem tetszett. Szerintem tökmindegy mit csinál, csak szivesen csinálja.

 

Mai felfedezés : egy nagy fehér retek megpucolva 20 deka és alig birtam legyürni a végét, annyira soknak éreztem. Sajnos ma is estére derült ki, hogy ehettem volna többet  napközben ( még nem tudom úgy fejből az adagokat mint ti ) ezért vacsorára belefért még egy pohár tej meg egy kis kolbász is a kornspitzbe.

 

Az jutott eszembe, hogy olvastam az igazán éhes embernek mindegy mi, csak étel legyen, aki viszont stresszoldásnak eszik ( ez a specialitásom:-) az kiván meg konkrét dolgot pl

nápolyit akarok de azonnal, mert farkaséhes vagyok. Most igy teletömve retekkel ( meg szendvics és tej ) nem tudok magam elé képzelni olyna kaját, amit kifejezetten kivánnék.

 

Reggelire csináltam "édességet is "

5 dkg nagyszemü zabpehely 170 kcal

1,5 dl zsirszegény tej 68 kcal

nesquik 1 evőkanál 2dkg 76 kcal

viz

314kcal

 

Jó sokáig főztem, hogy megduzzadjanak a szemek. A gyereknek kiszámoltam mazsolával, abból 1 evőkanál 76 kcal

 

Valami édesség kell és imádom a zabpelyhet. Tudom a Nesquick az tele van cukorral, arra gondoltam majd legközelebb reszelek rá 1 kocka 86%-os étcsokit, az csak 45 kcal ha jól emlékszem.

 Azt is olvastam, aki kialvatlan, az is többet eszik, a szervezet igy védekezik a fáradtság ellen. Sajnos stresszesebb munkanap után hajlamos vagyok nem aludni, ezért erre is figyelnem kell. Főleg mert holnap oda kell érnem az uszodába.....

 

 

 

Előzmény: aranyhal32 (590)