hayabusa80 Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2343

Tisztelt Doktor  Úr!

 

Olyan kérdésem lenne, hogy 2 éve elektrolizisre jártam, és a szöreim 90%át sikeresen eltávolították, ám mostanában a  bőröm a tük helyén fehér köröcskék eddig nem látszódtak most azonban napfénynél igen (vagy eddig csak nem tűnt fel ennyire)és így nem merem folytatni a szurkálást, Viszont az elektrolizis véglegesen eltávolítja a szőröket az elos után azonban  visza fog nőni ahogy írta 5-10 év mulva így  viszont ha elossal szedetném le a többi területen amit még nem kezeltettem az pénzkidobás lenne hiszen visszajönne az egész hiába nem lenne olyan sürü ugyanugy szőr lenne amitől szeretnék végleg megszabadulni

viszont a bajusz tájékon nem tudom folytatni az elektrolizist mert mindig ugynézek ki mintha csuppa pattanás lennék és elég ciki viszont még nagyon sok szőröm van.

 

Fehér a bőröm a szőrszálak viszont sajnos feketék és erősek. Érdekelne hogy bajusz tájékon kb hány kezelés javasolt és milyen végeredmény várható, illetve  5-10 év múlva mire lehet számítani azon a területen?

 

A másik problémás hely a fanrész ahol nem mertem bevállalni a tűket mert sajnos elég sok van ott kb 5-10 év mulva mire lehets zámítani?

 

 

A harmadik problémás hely a felkar ahol fele fekete a fele viszont nem ellenben ha süt a nap akkornagyon látszódik és zavar, ezeket is sikerersen el lehet távolítani a lézereskezeléssek?

 

És ez az 5-10 év mulva visszanövés mit jelent? Új szőröket hiszena mit lézer elpusztít az már nem tud vissszanőni

vagy igen?

 

 

És ha most kezdenék bele akezelésekbe az még lehetséges vagy már nem csak ősszel?

(nem napozom sem szoláriumozom és nem is  szeretek napon lenni,, szóval ilyen probléma nem lenne)

 

Válaszait előre is köszönöm szépen!