Aflotta Creative Commons License 2011.03.12 0 0 44712

Kedves ANAGYÖREG akkor itt a rendes fórumon válaszolok:)

1, nekem te ne sugjál meg semmit, mosd ki érhetően, normál hangon.

 

a sugáson azt értem,hogy bárhogy próbálják egyesek állitani az nem úgy volt.



2,azt, hogy mikor voltál általános iskolás, szintén nem kell súgnod, vagy szégyenled? hová jártál? ja! vagy azt szégyenled! hidd el nem kell, nem te tehetsz róla, a szüleid.

 

nincs mit szégyenleni rajta,a 6-osba jártam ahova apám is,és inkább szégyen hogy mi voltunk az utolsók ahol még Jószerencséttel köszöntünk.mi ápoltuk a hagyományt.

 



3,1979-1987 már nem volt annyira "véresen" komoly.

 

ezt elfogadom.abban az időben már tényleg csak a nagy csirkefogókat rángatták meg,és ez nem is csoda.de az ilyen csirkefogók ma is kapnak,csak sajnos nem eleget.



4, sok mindenben elszólod magad: "retkes kommunista Várpalotán" itt nyílván a RETKES verte ki nálam a biztosítékot, úgy beszélsz szülővárosomról, mint a Settenkedő. Te is szereted a szalámit sajtal?

 

lemaradt az idézőjel,az én hibám.a retkesen természetesen nem szó szerint értettem hogy retkes

 

5, abban értek csak veled egyet? "szóval hogy pár lázongó hülye értelmiségi nem birt magával Pesten az nem 10millió átlagember problémája!" látod ezt mondom én is 56-ról, csak ott nem az értelmiség volt a fő hangadó! Itt pedig a liberális értelmiség, akiktől senki nem veheti el a rendszerváltásban játszott szerepét. Évekig küzdöttek, ahogy te mondod: "pár lázongó hülye "

 

a szerepét senki nem veheti el,de sajnos még senki nem adta meg nekik érte a méltó büntetést.lásd az ország ebek harmincadjára juttatása,az ország vagyonának szarérthugyért kiárulása.nagy szükség lenne most már Magyarország felszabaditására és az elmúlt 20év nomenklatúrájának gályarabságra juttatására.

 

6, Ezt nem is minősítem, ki lehetett a történelem tanárod? "volt a 3 tavasz ünnepe is,ahol megemlékeztünk róla hogy a Vörös hadsereg megpróbálta kizavarni a megszálló cseheket Nagymagyarországról".

 

az én történelemtanárom a szakkönyvek voltak,mivel számomra mindig is kevés volt az iskolai törikönyv.lásd: Magyarország hadtörténete amit 1985-ben kaptam meg ajándékba anyámtól.

 

7, 2006, a jobbos hatalom átvétel óta nem érzem jól magam városomban, de nem szídom, csak a benne lakókat,akik így szavaztak.

 

nem a lakók a bűnösek hanem az aki vette magának a merészséget hogy kikiálltsa magát jelöltnek és szakértelem és lokálpatriótizmus nélkül el merjen indulni.szerinted a hollandok pajzsra emelnének ha elindulnék itt az önkormányzatin????

 

 





Attila!

Tanúlj, képezd magad, nem vagy te olyan buta, hogy ne tudnád elérni azt a szintet, amivel már beszélgetni is lehet.

Vagy dolgozz, gyűjts pénzt,alapíts családot, szaporodj.

 

az utód útban,májusban születik:) köszönöm a dicséretet 3év alatt kiismertem ezt az országot és azt teszem ami a küldetésem.segitek ahogy tudok honfitársaimnak akik idetévednek.sokaknak nem tetszenek a módszereim mert kimondom ami fekete és fehér de nem hagyok senkit se a narancssárga se a rózsaszin ködben. és úgyanigy segitenék otthon,a városomnak innen,de a jelek szerint nincs rá igény.





Üdv: a szép Várpalotáról, ahol már 5. éve (szellemi) sötétség honol.

 

Üdv a brabanti Tilburgból mely ugyanolyan egyszerű átlagemberek városa mint Várpalota és még sokezer város a világon