Midnightx Creative Commons License 2011.03.13 0 0 654

Fogalmam sincs. Csak tippem van: a tánciskolájának tagjai szavaznak rá ezerrel. Mert amíg bennt van, az ingyen reklám nekik. Az sms-ekbe befektetett százezrek/milliók pár hónap alatt többszörösen megtérülhetnek.

És az is lehet, hogy igazak a pletykák és ez a cigány tényleg az egyik RTL-fejes haverja. Ne feledjétek, hogy a rác testvéreknek sok celeb haverja van. Győzike, LL Junior, Leo a Stereo 2.0-ból és még ki tudja hány. Érdekes, hogy Győzikét betették az esti való világos műsorba, Juniort meg beküldték a villába pár napra, Leo pedig a Nekedvaló-ban szerepelt többször is, ahol rácékért kampányol. Mindezzel a rác testvéreknek kedveztek.

Ennyit az elfogulatlanságról....

 

Az RTL amúgy szereti betolni a jó ismerősöket a műsoraiba. Ott van pl. az a 40 körüli szőke nő, aki a Vacsoracsata egyik első adásában tűnt fel, amikor még hétköznapi embereket szerepeltettek. Aztán pár hónappal később feltűnt az egyik RTL kvízműsorban és láss csodát, nyert is pár millát! Aztán nemrég pedig a lánya szerepelt Katy Perry nálunk forgatott videóklipjében és őt is szerepeltette az RTL párszor. Nem tudom kik ők (nem is érdekel), de egy biztos: a nőnek protekciója van az RTL- nél. És nem ő az egyetlen...

rác úr meg a giginek szólított ribanc nem véletlenül annyira magabiztos. Ott a hátország mögöttük. Így könnyű...

Előzmény: Calais (652)