speeder Creative Commons License 2011.03.19 0 0 3615

A feltételezést is kikérem magamnak és visszautasítom!!!

Továbbá nem egyedül vagyok, hanem több számvizsgáló bizottság tag is van.

Harmadrészt a közgyűlés dönt!!!

Negyedrészt nincs hatalmam, és nincs is rá szükségem! Max olyan "hatalmam" van, hogy nem hagyok jóvá kifizetéseket, a társasház érdekeit szem előtt tartva, illetve valójában ilyen hatalmam sincs, mert az SZB tagok többségi szavazata számít...

 

Mindenki tudni fogja a részleteket, de annak nem itt a fórumon van a helye, márcsak az ajánlatadó cégek számainak diszkréciójának megtartása miatt is... És nem csak a fórumot olvasók! Vagy szerinted az a szkás, hogy a pályázók ajánlatát elbírálás előtt közhírré teszik?

 

Én meg úgy tudom, hogy azt mondtam neki (miután beszéltem a számszaki dolgokról), hogy egyeztessen az anyukájával, és utána keressük egymást és közösen kérjünk be árajánlatokat, azért is tartottam felháborítónak, amit utána írt itt a fórumon! Vagy ha tényleg úgy jött le ez benne, ahogy, akkor miért nem kérdezett vissza, hogy jól érti-e, hogy nem áll szándékomban, illetve az SZB szándékában árajánlatot bekérni? Mert az lett volna a válaszom, hogy nem jól érti...

 

Melyik rész szól a lebeszélésről, és hogy úgysem lenne jobb? Akkor tényleg nem foglalkoznék az árajánlatokkal időt, energiát nem kímélve! Ez jelenti, hogy nem áll szándékomban tenni a társasházért?

 

Mire alapozod ezt a kijelentésedet, hogy nem áll szándékodban semmit tenni a társasházért?

Talán arra, hogy a számok tekintetében objektív tájkoztatást nyújtok itt? És amikor ezek nincsenek összhangban vkinek az elképzeléseivel, akkor az nemtetszést szül és ítélkezést?

 

Hogy miért beszéljünk telefonon?

Talán hogy az SZB (nem csak én!) meghívjon arra az SZB gyűlésre, ahol a végleges árajánlatokat összehasonlítjuk, megbeszéljük, és eldöntjük, kiket ajánljon az SZB. Ha ekkora a bizalmatlanság felém/felénk, és Te a lakók hiteles képviselőjének tekinted magadat (az SZB-vel ellentében), akkor ez szerintem korrekt ajánlat.

Sőt, tovább megyek, és az árajánlatok egyeztetésben, összesítésében is résztvehetsz, és akkor látni fogod azt is, hogy egy számot sem hamisítok meg, és más sem.

Sőt olyan dolgkról is tudomást szerezhetsz, amikről talán belátod, hogy nem tartozik erre a fórumra, mert ez egy teljesen nyilvános fórum - pusztán a társasház érdekeit szem előtt tartva!

 

"Én nagyon boldog lennék, ha nem nekem kellene ezt a sok időt és energiát belefektetni ebbe a dologba, de mivel a választott képviselők nem tették meg, ezért kénytelenek vagyunk mi "sima lakók"!!"

Ezt a kijelentésedet, mire alapozod? Amiről nem tudsz, az nincs?

 

Vagy szerinted egy SZB tagnak az a dolga, hogy minden szándékot, ami nem az aktuális közös képviselő, hanem a lakók érdekeinek irányába mutat, azt azonnal itt kiteregesse, főleg, hogy a közös képviselő olvashatja azt? Vagy az, hogy fikázza a közös képviselőt, szítva itt az elégedetlenséget?

Vagy megkérdezze, mint én is tettem, hogy a közös költség díján kívül mivel vagytok még elégedetlenek, amire különösen oda kellene figyelni az ajánlatkérések nem számszerűsíthető tényezői folyamán? Az SZB/és mint lakó szempontjából én tudom mivel vagyok elégedetlen (illetve ezt az SZB tagok is tudják), amit figyelembe is veszünk az egyeztetések folyamán, viszont másnak a szempontjait nem tudjuk kitalálni.

De erre úgy tűnik itt a KÖZÉRDEKŰ fórumon hiába várok válaszokat...

 

Előzmény: Kiki74 (3614)