szrol1 Creative Commons License 2011.03.26 0 0 5779

Szia, szerintem is ez lehet a gond. Nagyon vékony a szigetelés ezeken a vezetékeken (spóroltak) ezért ilyen sérülékeny, van rajta egy nagyobb törés (baloldalon a hátsó üveg tövében) és ott kezd kitöredezni. Én 95%-ban csak a kis ajtót nyitogatom, így 2,5 év alatt előjött ez a probléma.

 

Budapestről lehordom Székesfehérvárra (Wolf Auto). Régóta ismerem a szervizvezetőt és nagyon elégedett vagyok velük. Dolgozik náluk egy ügyes emberke aki (főleg elektromos oldalon) nagyon profi (érdekli amit csinál, na ez megfizethetetlen). Árképzésük is megfelelő számomra. (Pl. 90ezres szerviz 53ezer HUF volt, úgy, hogy a pollenszűrőt és a levegőszűrőt is cseréltettem, nem lett volna kötelező)

 

Van egy régi jelenség (remélem nem hiba) a kocsimnál amire még nem jöttünk rá, hogy mi okozza. Időnként a beindításkor van egy sípolás, olyan mint amikor sípol egyet mert 4C alá esett a hőmérséklet. Ilyenkor nincs semmi kijelzés csak ez a rövid sípolás. Valószínű, hogy a fedélzeti feszültség vezérlő okozza, de eddig ez nem igazolódott be (nem csak hidegen csinálja). Ez nálam az X-aktás dolog, de lényegében ez nem zavar csak az okot nem tudjuk.  

Előzmény: essey98 (5778)