px8 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 5782

Használ valaki 32 gb-os SD kártyát Boleroval? Az ékezetes telefonkönyv után újabb probléma, kb 14 GB (kb 2800 szám) felett nem látja a rátoltött zenét! Az SD kártya jól működik, PC-ről minden látszik és minden lejátszható.

 

A Briskoda.net-en valaki leírt egy hasonló problémát és sikerült kicseréltetnie a Bolerót. Bár az Anglia volt...

Ő egyébként végigpróbálta a mindent számot a root könyvtárba, albumonként egy könyvtár, stb lehetőségeket, semmi különbség.

 

Van ebben valami firmware egyébként ami frissíthető?

 

Mindenesetre ha valaki, akinek hibátlanul működik a 32 GB-os kártyája visszajelezne, megköszönném.

 

A másik Bolero jelenség, hogy a Mix lejátszási módban a gyűjtőkönyvtárak alkönyvtárait nem mixeli, csak az első könyvtárat. Azaz ha van pl. egy Banda könytárad, alatta az albumokkal könyvtáranként és a Banda könyvtárat elkezded lejátszani akkor ha benyomod a mixet, akkor csak az első albumok keveri. Ez így van másoknál is? Hogyan lehet pl a teljes kártyát mixelni?

 

Más. Elektromos ülésállítással rendelkező kollégák segítségét kérném. Ha álló helyzetben röviden megnyomom, rendesen beáll, de ha menet közben teszem, akkor csak folyamatos gombnyomásra múködik, elengedve a memória gombot azonnal megáll köztes helyzetben? Ez jó így? A könyv nem ír róla semmit.

 

Köszi.