SheshomaruNagyúr Creative Commons License 2011.03.29 0 0 5888

Szia TucsidB (és többiek! :) )
Rég jártam erre :) Nem azért írok, hogy az agyatokra menjek, de meignt csak az internetes tanfolyamot tudom erre a kérdésre mega hasonlókra írni, mint mindíg :)))

 

Mármint arra irom ezt, főleg TucsiDB-nek, hogy olyan bizonytalan vagy végződésekben és nehezen tanulsz be vagy keversz dolgokat. Erre az az egyetlen megoldás ha rengeteget gyakorolsz, amire az internetes gyakorlóprogramnál jobbat én még nem láttam, pedig sokat készültem a vizsgára, mert kicsit disgraphiás vagyok, összekeverem a betűket ha nem figyelek nagyon keményen. DE ezt nem is részletezem. Ami a lényeg, hogy szerintem, egy papíron lévő teszt vagy feladaokkal teli lap többször annyi időt vesz el mint a netes tanfolyamos gyakorlófeladatsorok, plusz a papíron amig ki nem javítja vki, nem is látod azonnal hogy jó-e, s így nem egykönnyen tanulsz belőle. Hascak nem ül melletted a tanár hogy közbeszóljon hogy HIBA!!! :-D
Mindezt villámgyorssá és "ragadóssá" tette nekem a netes tanfoylam. :-) Mondjuk kellett is ülni előtte renngeteget, de semmi sincs "ingyen" mint tudjuk :)

Jaj, és a tanárodtól ha van, és fizetsz neki, akkor muszály hogy megkérdezzed azt amit nem értesz, mert neki a te pénzedért az a feladata hogy századjára is elmonja ugyanazt másképp amíg a villanykörte meg nem jelenik a fejed fölött :-)

Különben csak pénzkidobás, ha nem mersz kérdezni tőlle, gondold meg :-(

 

Ha egyedül akarsz tanúlni akkor én a netes tanfolyamot ajánlom. Én nekem csak az volt kéznél amikor vizsgára készültem, nem volt közelben tanár meg tanfolyam sem. Persze volt pár konzultáció azokra azért elutaztam pestre, az nagyon sokat számitott, de ha nem gyakoroltam volna végig sokszor előtt e a sok leckét akkor hiába a személyes tanári segitség is.

Előzmény: TucsiDb (5735)