Sharpshooter1920 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 19759

Reggel mondták a rádióban, hogy viharos erejű szél várható, de azt azért nem gondoltam volna, hogy Fehérváron orkán erejű hátszél lesz.

 

Ez az Iványi úgy tolta a vidit mint Ron Jeremy jobb napjain a Jenna Jamesont. A játékosaink ápolás után nem jöhetnek vissza, cserélni nem enged, inkább szórja a sárgákat, Alves akkorát lök az első gól előtt, hogy még valami bajszos Ndk-s súlylökő atlétanő is elégedetten csettintett volna. A 11-esről nem is beszélek, a Géza akkorát "lökött" ezen a szerencsétlen vidistán.... Hát b+ egy buliban ha átverekszed magad a tömegen a pulthoz vagy valami nőhöz kb tízszer löknek meg erősebben (ráadásul ott még a mivanmivan faktor is bejátszik)

 

Félreértés ne essék jobb volt a Fideszoton, megérdemelten győzött de hozzá kell tenni, hogy a Szalai, Simonfalvi meg a kis herceg megint jól odatették magukat, ez barátok közt is 3as fór az ellennek pedig akkor még nem is röpködtek a zsuti meg a crveni kartonok, egy szó mint száz, jól felkúrták az agyam.

 

A sérült vidistának jobbulást kívánok, nekünk meg egy olyan Zetét, ahol ez a három játékos kellemesen elücsörög a padon a szezon végéig utána meg viszlát.