zsuzsa Creative Commons License 2011.04.09 0 0 670

Köszi, elkezdem olvasgatni őket, hátha van valami könynne elkészithető. Már tavaly is ki akartam próbálni, de nem találtam megfelelő recepteket és végül vége lett a medvehagyma szezonnak.

 

Sajnos hiztam kb 40 dekát, bár ki tudja talán a só-vizháztartásom is változik ennyit, mintha dagadtabb lenne a lábam.

Nagyon elfáradtam sok túlórázás miatt. Gondolkodom, menjek-e holnap reggel úszni, de legszivesbeben legalább 10 órát aludnék egyhuzamban.

 

Bekapcsolódtam abba pszichológiai kisérletbe ( azért is tudom mennyit változott a súlyom, mert mérik ) de ez még csak az első része, a tényleges program jövő hétvégétől indul, kiváncsi vagyok mit találnak ki. Én most a legjobb lelki hatásnak azt tartanám, ha kivehetnék 2 hét szabit és azalatt egyáltalán nem kéne a munkámra gondolni.

 

ma ebédre pici olajon sok zúzott fokhagymával megpriritott sózott-borsozott csirkekockákat csináltam, amit paradicsompürével, sok zöld szinü ceruzababbal meg egy leveskockával, vizzel  főztem össze. Volt hozzá krumpli és/vagy barnarizs. Tettem bele egy kis friss chilit, nem érdekel a család, megkivántam az izét. Azért megették :-) Nem számoltam kalóriát, majd legközelebb, de nem lehetett sok.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (669)