dzsaffar2 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 593

Vàrom ide Dzsaffar olvtàrsat, hogy megmagyaràzza miért nem ért egyet manapsàg ezzel a régebbi véleményével ? Mire jött rà azòta, mi vàltozott felfogàsàban, nézôpontjàban, s mi okozta ezeket a vàltozàsokat nàla ?

---

 

Többször elmagyaráztam és feleslegesnek tartom az örökös indokolást. Fogalkozásom során egész életemben mindent ellenőriznem kellett akár többször is,nem tévedhettem,  ezért a hit távol áll tőlem a mese nem érdekel.

 

Csak megemlítem, hogy még Badiny Jóst is tisztelem, mert aelőtt is szerettem mellékesen a történelemmel foglalkozni, kezdetben fellelkesültem írásain aztán amikor elkezdtem ellenőrizni, sőt kértem tőle az álatal amített anyagok hivatkozásait rájöttem, hogy igen kritikával kell fogadni megállapításait, mert távol állnak a valóságtól.

 

Ettől függetlenül azért értékelem, mert sok embert indított elazon az úton, hogy legalább egy kicsit megismerje valódi történelmünket.

A baj az, hogy sokan ott maradtak.

 

Végig tanultam mindent amit szükséges és egy évtizedig gyűjtöttem a régészeti anyagot is.

 

Na már most a régészet minden történelmi megállapítást keresztbe ver. A nyelvészetet is. (Czeglédi Katalintól tanultam.) Az különösen a kedvencem volt és hozzá tanulmányoztam mintegy harminc nyelv anyagát( ezek mind a házi könyvtáramban megtalálhatóak hanganyagukkal együtt.) Hozzátartozik, hogy több nyelvvel elboldogulok és most is egy újabb nyelvvel ismerkedek és nincs időm örökös, értelmetlen vitákba belemennem. 

 

Hozzáveszem még a genetikai adatokat ( azt is tanították /Béres Judit/ nekem, amely ismeretek számomra földindulással voltak egyenlőek) akkor kiderül, hogy semmi sem igaz és semmi sem úgy történt, ahogy előadják. Ez az alternatív oldalt is jelenti pedig tisztelem volt régész tanáromat Bakay Kornélt is és a többit is, mert hisznek munkájukban.

 

Ennyi.

 

Gondolom nehéz megérteni.

 

 

Nagyon sok anyagot tettem fel a netre személyesen abból a célból, hogy akinek nincs lehetősége rá onnan beszerezheti.

Megtalálhatjátok többek között barátomnál a a neményi neten és Cser Ferenc barátom is nagyon sokat tett tőlem a neményi netre. 

 

Üdv Safi

Előzmény: Nicsinyo (589)