klsderm Creative Commons License 2011.06.10 0 0 2367

Kedves Szöga!

 

-Az intim szőrtelenítésnél minimum 2 hónapnak kell eltelnie két kezelés között. Óvakodjon az olyan helyektől, ahol hamarabb hívják vissza.

 

Ez azért fontos, mert ha kevesebb idő telik el, akkor könnyen abba a hibába eshetünk, hogy a szőrtelenítés sikeres, ilyenkor láthatólag a szőrzetnek nincs ideje kinőni. Ekkor a szőrt lövi ki a kis teljesítményű gép, de a hajhagyma alig kap roncsoló energiát. Hat hónap után (hat kezelés) meg jön a fórumos beírás, hogy minden szőrzet visszanőtt. Ezt úgy lehet a legegyszerűbben kivédeni (tesztelni), ha hagyunk 8-10 hetet a kezelések között és vizsgálódunk.

 

-A legnagyobb pozitív változás az első kezelés után van. Ilyenkor a szőrzet 30-50%-a eltűnik tartósan, évekre, hónapokra. Ha semmilyen eredmény nem mutatkozik, úgy két kezelés után mindenképpen váltani kell.

 

-Az ipl és az én gépem közötti különbségről nagyon sokat és részletesen tudnék írni.

Azért vásároltam ezt, mert nem hagy cserben, és tapasztalat kell a kezeléséhez. Ahhoz, hogy részletekről tudjak írni, kell valamilyen alapismeret, hogy megértse. Egy óra olvasás után a fórumról, vagy a honlapomról sok mindent megtudhat.

Azt kell látnia, hogy gép és gép között nagyon nagy különbségek lehetnek. A kezelőszemélyzet tudása pedig szintén lényegesen befolyásolja az eredményt. Ha körbenéz a szőrtelenítő hirdetésekben, láthatja, hogy a lelkiismeretes, éveken át jól dolgozó, jó gépekkel kezelő, viszonylag drágán dolgozó centrumok maradnak csak állva.

 

Ha utána olvasott, kérdezzen konkrétabban.

 

Kádárdr

Előzmény: Szöga (2365)