tények - hírek Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1702

Hogyan tovább Kispest? 2. rész.


Tisztelt Ügyvéd Úr lenne egy pár kérdésem Önhöz, illetve észrevételem amelyet szeretnék megosztani önnel és a közvéleménnyel !

Először is beszéljünk az utánpótlásról… Amely önnek csak arra volt jó, hogy a szavazáson önre szavazzanak a játékosok, semmi másra. Nézzük, hogy miért írom ezt … Mert ön egy fillért se költött mi ránk! Sem szerelést, sem utaztatást, sem edzőtábort, sem felkészülést nem támogatott, amióta itt van 3 év alatt.

 

Lenne egy kérdésem! Az ifi és a serdülő meccseket hányszor látogatta meg?

Mert szerintem a játékosokat sem arcról, sem név szerint nem ismeri! Most nem a 4 felnőttben edző, illetve a utolsó két igazolásról beszélek, de a többiek magas ívről le lettek szarva a 3 év alatt! Vezetett felvirágzott utánpótlás szakosztályainkban.

 

Kérdem tisztelt Ügyvéd Úr!

Hogyan tovább Kispert Utánpótlás???

 

Azért egy pár gondolatot szeretnék a felnőtt csapatról is, ha megosztana velem! Hogy miért ment el 6-7-8 játékos??? Mert mi úgy halljuk és úgy tudjuk, hogy több hónapi bérrel tartozik, illetve tartozott nekik, és a jelen megmaradt játékosoknak is!  A mi tudomásunk szerint december óta nem kaptak fizetést, és a megélhetésük miatt igazoltak el tőlünk.

És ami elég meglepő részünkre, mert a KAC tudomásunk szerint z összes utazási, bírói és teremhasználati díjakat az utolsó fillérig kifizette.

Tehát ezek szerint csak Ön ügyvéd Úr halmozott fel, nem kevés adósságot, a játékosok bére és még ki tudja ki felé!!!

 

Tehát kérdés újra adott:

HOGYAN TOVÁBB KISPEST ???

 

Maradok Tisztelettel,

várom mielőbbi válaszát!

Köszönettel.