Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.06.28 0 0 211154

Ezt nem értem, mondta valaki, hogy ezek tudományos igényű műsorok? Egyébként amikor még ment Vágó Milliomos műsora, rengeteg olyan kérdés volt benne, amire tudtam a választ, és elég sok esetben jutott eszembe, hogy jé, ezt is ezeken a csatornákon láttam, azt is ott hallottam stb. Pedig lehet, közben gyakran már unalmas volt a sok ismétlés, de hosszabb távon azért leszűrődnek információk.

 

Régebben pedig még angolul, magyar felirattal ment a Discovery, sokszor oda sem figyeltem számítógépezés közben, de az angol szavak közben "bemásztak" a fülembe, azóta jó az angol kiejtésem is. Tudat alatt ragadnak az ilyen dolgok, mint amikor külföldön van az ember, csak ehhez még el sem kellett utazni.

 

Mintha divat lenne a fórumokon lenézően nyilatkozni ezekről az ismeretterjesztő csatornákról. Elég régóta foglalkozom műszaki dolgokkal, főleg elektronikával, mégsem nézem le ezeket a műsorokat, mégha sokmindent csak felszínesen mutatnak is be. De nem is várható el mélyebb megközelítés ebben a műfajban, ahol nyilván egy bizonyos nézettséget is hozni kell, úgyhogy nem is értem a problémát.

Előzmény: Törölt nick (211150)