Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.11 0 0 211266

Ez a baj, hogy nem látsz még itt, a fórumon sem. Én nem a produkciót védem, inkább az emberi hülyeség fáj néha. De a produkcióval kapcsolatban, ha gondolod, csinálj jobbat, amivel az elvárt nézettséget is hozni tudod. Én képes vagyok meglátni azt is, hogy mennyi munka, szakértelem és tapasztalat van egy ilyen "termék" létrehozása mögött. Mások munkáját könnyű fikázni.

Utána jön maga a műsor, amiben nem mindenki csak azt látja, hogy itt rajongani/gyűlölni lehet néhány bezárt figurát. Ismertebb emberek, mint például Verebes is bevallotta őszintén, hogy ő nem szégyelli, de igenis érdekli a műsorban az emberek működése, idős ember létére is tud még belőle okulni. (Ami egyébként nem véletlen, fiatalon néha elvakultabb az ember, baromi okosnak képzeli magát, csak később jön rá dolgokra, illetve lesz nyitottabb, már aki...) De akkor Verebes István sem értelmiségi, szerinted. Ez persze csak egy példa volt, mások is nyilatkoztak hasonlóan, csak nekem is elég szelektív néha a memóriám, nem minden jut eszembe.

mert úgy véled, hogy szórakoztatóértékük van, vagy a nézők szempontjából fontosak

Bizonyára szórakoztatott pár embert, de olyat szerintem nem írtam, hogy fontos lenne. Én legalábbis nagyon jól el tudom foglalni magam mással is. De ha már van, én biztosan nem azért nézem, hogy vakon rajongjak bármelyikért a Facebookon, már megint összekeversz valakivel...

Az egészben az a legjobb, hogy íme, lekötöm más emberek figyelmét, akik velem foglalkoznak, nézik, hogy mit csinálok stb..

Ugyan mit csinálsz, firkálgatod a szokott, elvakult rögeszméidet, más pedig reagál rá, vagy nem. Ennyi.

Előzmény: pontatlan pentatlon (211260)