zsu0910 Creative Commons License 2011.07.11 0 0 56275

Kedves Mindenki, megjöttünk a Palm Marina-ból....tegnap már írtam egy szép hosszú bejegyzést úgy elszállt az egész, hogy csak lestem. :)

Megpróbálom újra:

Ez a hotel messze van az 5*-tól! Voltunk mi már Tunéziában 3 ill 4*-os hotelben is, semmivel nem voltak rosszabbak, mint ez, sőt! a 4*-ost a PM nem tudta überelni. Igaza volt Zekinek, mikor pár hete, azt írta, hogy ha van 130-ért 5*-ba júliusban, az csak az 5* alja lehet.

Én azt mondom most, hogy ha a Kartagonál fizetünk be ugyanide ugyanebben az időben (216900+illetékek), akkor nagyon kiakadok, reklamálok, mert ez annyit nem ér! Pár részlet:

Végül 21:50 helyett hajnali 2kor indult a gép itthonról, épp kelt fel a nap mikor a hotelbe értünk. Szoba kiosztás kicsit döcögősen ment, sokan voltunk. olyan szobát kaptunk, hogy gondoltuk megpróbálkozunk némi EUR-ért cserébe egy jobbat kérni...hát ez sem jött be. 10 EUR zsebbe, mint a villám, szoba rosszabb, mint amiről indultunk, és ezt még 2szer eljátszottuk a pasival. Ezután jött a reggeli....... gondoltuk majd az ebéd és a vacsora ezt messze felülmúlja. Hát jobb volt ez kétségtelen, de azt, amit vártunk az 5*-tól (jó-jó tudom, vonjak le 1et, mert ez nem Európa..) meg a korábbi szuper beszámolók után, hát azt a szintet szerintünk ez nem hozta. Lehet, bennünk volt/van a hiba, túlzott elvárásokkal érkeztünk. Ez lehet. Az is ha az embernek nincs korábbról mivel összehasonlítani ez lehet akár a csúcs kategória is. Nos nem az !  Hétvégén elég lazára veszik az étkeztetést, ha valami kifogy nem feltétlenül töltik újra. Hét közepére elég jól felfejlődött minden, ez péntekre ismét visszaesett...

A szobákat a takarítónők nagyon szépen takarítják, ami viszont nem mondható el a tengerpartról. Rég láttam ilyen koszos partot, vizet. Sétáltunk a parton is, nappal is, a tök sötétben is, mindig pontosan lehetett tudni, mikor értünk "haza", mert érezted a talpad alatt, hogy hoppá itt már koszos a homok. Ahol mi eddig jártunk a este is és reggeli volt egy jó kis szerkentyű, amivel a parti homokt gyönyörűen kitisztították, ahol a napozóágyak állnak, a víz közvetlen közeléről nem is beszélve. Volt olyan nap,  hogy azon gondolkodtunk, hol menjünk be a vízbe, ha egyáltalán abba a mocsokba bemerészkedünk.

Mindeközben kedd és szerda este a vacsinál elégedettségi kérdőívet hoztak.  Kedden a hotel sajátját, szerdán a minőség ellenőrzést végző (lehet újra csillag osztás lesz?) szervét. Ebben volt konkrét kérdés a takarításra vonatkozóan. Itt bátorkodtam megemlíteni, hogy a part KOSZOS! mit látunk csütörtök reggel? Egy alkalmazott egy darab hálóval a kezében pecázta ki a mocskot a vízből. Péntek reggelre mintha kiporszívózták volna a vizet...kár, mert aznap mi már jöttünk is haza. Azt gondolom ez többek megemlíthették, mert az azért nem hinném, hogy egy fecske csinált nyarat...

Szóval nekünk nem ez volt életünk nyaralása ebben a hotelben. Volt e végén kérdés ajánlaná e a hotelt? Igen-nem variációkkal: Nem ajánlanám, sajnos. És vissza sem megyünk.

valaki kérdezte, ha jól emlékszem : igen lehet a gépen hazafelé vásárolni, árakat nem tudom, 2 napos Szahara túra 115 EUR-ba kerül.

Ha valaki még szeretne tudni bátran kérdezzen, akár priviben is.

Üdv,

Zsu