pontatlan pentatlon Creative Commons License 2011.07.15 0 0 211320

Sorry, de egy szó sem igaz abból, amit írsz!

Alekosz esetében szó se volt arról, hogy a gnómozás miatt nyert. Egész egyszerűen a nézők alig vették figyelembe gyarlóságait, személyiségzavaros lényét, megalapozatlan önhittségét, ezzel szemben "mindegy, hogy milyen, de legalább szórakoztat".

A többieknél sem az történt, amit írsz, nézd már vissza a régi videókat. Azon az alapon, hogy biztos sokan már nem emlékeznek, még ne írj hamis dolgokat.

Szabolcs esetében volt némi sajnáltató effektus, a többieknél nem. Szabolcs és Miló a szolid, jólfésült szépfiú szerepében tetszelegtek, nem harsánykodtak, de ez is elég volt.

Laci központi figura volt, de hazugság, hogy gyűlölték a többiek, ez csak utólagos ráfogás, hogy igazold a téves koncepciód. Ha nem puszipajtásod valaki, még nem gyűlölöd, ugye....

Meg hát, mit jelent az, hogy Alekosz sem csinált semmit, és az előző győztesek se tudtak semmit sem felmutatni -- mit kellett volna?

Valóságshowról van szó, ahol a szimpátia dönt, nem kell hatalmasat alkotni. Meg is kérdezném: mi lenne az a "valami", amit csinálniuk kéne? Építsenek fel egy házat, javítsanak meg 10 autót, másszanak meg 5 hegyet, ott, bent a Villában?

Vicces...

Előzmény: Motun (211316)