lovi26 Creative Commons License 2011.08.05 0 0 1745

Szánalmas hírek – hamis tények!

 

Először is gratulálni szeretnék, hogy pont a szülinapunkon szólalsz meg megint. Tudod 102 éves lett a klub…

Pár szamárságodra válaszolnék!

Utánpótlás: köszönjük, szépen jól vannak a lányok. Épp Győrben készülnek,alapoznak Nachtmann József edző úrral. 28-as kerettel dolgoznak az edzőtáborban. Néhányan kiöregedtek /Varga Vanda,Szabó Anna,Bakay Barbara, Papp Anita, Kovács O. Zsófia/ de érkezett öt játékos. Kettő a Szpariból, kettő a Fradiból, egy Dunavarsányból. Abban igazad van, hogy nem látsz róluk írást. Az új honlap, ami hamarosan elkészül külön oldalt fog kapni az utánpótlás. Idén normál méretű edzőterembe fognak edzeni heti 3x. A termek már le vannak kötve. Hamarosan a felnőtt csapattal megegyező szerelésben fognak pályára lépni. Ilyen ügyben is kár erőlködnöd...

 

Köszönjük érdeklődésedet újonnan igazolt játékosaink, jól vannak teljes körű munkát, végeznek. Szeretném, ha a jövőben kicsit normálisabban beszélnél a játékosainkról. Ha már annyira aggódsz testi épségükért…Több tiszteletet nekik megérdemlik.

 

Érdekes, amíg nem váltunk ki a KAC-ból addig nem volt ilyen problémád…Persze ha minden csap elzárul nekem is álmatlan éjszakáim lennének.

 

További kérdéseidre személyesen válaszolunk. Kedden – csütörtökön megtalálsz minket a Kőér utcában.

 

És ha kérhetném a közeljövőben, írd alá a nevedet.

 

Üdvözlettel: Sarkadi Bálint

Előzmény: Tények - Hírek 3 (1742)