szaboildiko Creative Commons License 2011.08.24 0 0 832

Nos hát, hogy szavadba ne vágjak megpróbálok szépen sorrendben válaszolni neked. Úgy látom ez a topik kettőnk topikja lesz, mert nem jár ide senki. De hátha kedvet kapnak, ha látnak minket.

Szóval: először is, ha érdekel a kreativ fórumos lányoknak készítettem egy zoknikötős oskolát, ami wordben van képekkel illusztrálva, ha érdekel szivesen elküldöm neked email-ba, nemazértmondommerténkészítettem, de mindenkinek sikerült ebből kötnie fuszeklit. Szóval ha kéred küldöm szivesen.

Másodszor fonal ügy ugye? -hát ez egy kicsit húzós, mert mindenki másképp csinálja. Általában én azt a fonalat szeretem, amelyikben legalább 20-30-40-50 %-os gyapjútartalom van, a többi nem érdekes, fontos a zokni tartása miatt és a fonal papírján mindig rajta vannak ezek a paraméterek, valamint az, hogy hány méter van a fonalban, ha 125-140 m van 5 dkg-ban, akkor 10 dkg fonal elég egy pár női fuszeklihez. De lehet tiszta gyapjúból is, tudom ajánlani a Rikkeréket, megint csak, ha érdekel viszonylag elfogadható áron.

Szín?-hát amilyen teccccccik? A végén úgyis variálod, mert a maradékokkal nem tudsz mit kezdeni, mint pl. én is látod?Ez az újabb projekt :-DDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Zorka111 (831)