eurusd1 Creative Commons License 2011.09.27 0 0 46

Üzleti felhívás - erdélyi munkalehetőség!
A Brokernet cégcsoport nyáron kezdte meg üzleti tevékenységét Románia területén is és vált piacvezetővé nagyon gyorsan. Független pénzügyi tanácsadó vállalat, amely Magyarországon is piacvezető és piacirányító, és Európa legnagyobb független tanácsadó szervezeteként tartják nyilván.

 

A cég kevesebb, mint 2 év alatt Magyarországon, majd Szlovákiában is piacvezetővé vált és Európában több országban is terjeszkedni fog. Tevékenysége a pénzügy teljes területét lefedi, de nem pénzintézet, vagy biztosító, az ügyfelek mindig azokkal a nagy pénzintézetekkel fognak mind jogi, mind pénzügyi kapcsolatban állni, amit az igényeikre javasol a cég. A volumenből és háttérből adódóan sokkal kedvezőbb szerződéses feltételeket tud elérni bárkinél, mintha valaki az utcáról menne be pl. egy bankba vagy egy kisebb társaság alkudna a nevében.

 

Az idén elsők közt induló munkatársak fogják alkotni 1-2 éven belül a teljes román felső és középvezetést. Magyarország legjobban fizetett munkatársai dolgoznak itt, ráadásul a romániai pénzügyi piac jelentős mértékben le van maradva egyelőre.

Ha Te egy olyan talpraesett, min. érettségizett, esetleg értékesítésben jártas ember vagy, akit érdekel a dolog, jelentkezz! Veszítenivalód nincs!  Óriási üzleti lehetőség!

 

Érdeklődés és tovább információ megosztásához, várom emailed: im1@freemail.hu