Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 1810

 

Tisztelt Ügyvéd Úr,

 

szeretnénk kifejteni véleményünket, illetve feltenni pár észrevételt…

De tudja az se érdekel, mint ahogy megszoktuk idáig Ön semmire nem válaszol.

 

Nekem nem kell szeretett csapatunk a KISPEST minden mérkőzésére kijárnom, mert személyes kapcsolataim illetve telefon vagy internet segítségével tájékozódok napra/órára/percre pontosan !

Hova tart és hova sodorja az Ön gőgös öntelt és mindenkit lenéző habitusa?

 

Ön leváltotta a teljes KAC vezetőségét illetve a 3 működési éve alatt 30 játékost űzött és tett emberileg tönkre szeretett klubunk a KAC-nál és 3 edzőt !

 

Felelőtlen és hozzá nem értő, Önnel együtt kirakat emberré kiválasztott szakmai stábjának alkalmatlan következménye a jelen helyzet :

Ön egy vesztett meccs közepette kivonul a játéktérről ( a kézilabda csarnokból) és magára hagyja a csapatát és ezzel mélyen a kézilabda játékosok és szurkolói lelkébe taposva és emberileg semmibe véve cselekszik.

 

Tisztelt  Ügyvéd ÚR!

Ez sajnos a legutóbbi PÉCS illetve a VASAS összecsapása során is megtörtént. Így ÖN és az ön által létrehozott stábja nem való szeretett klubunk vezetésére !

 

Kérjük a szurkolóink a játékosaink nevében álljanak fel, mert kudarcot vallottak és távozzanak szeretett csapatunk a Kispest éléről, mert az önök által beígért és mindenhova elterjesztett 1-3-ba nem fogunk jutni, ha ez így megy tovább.

Tisztelettel kérjük, távozzanak a vezetőség éléről!!!!

 

Köszönjük és csak a Kispest!