nagygeri74 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1814

Engem sokkal jobban érdekel, hogy az utánpótlás vezetőedzője mit csinál hét közben a lányokkal. Mert, hogy ezek a lányok nincsenek felkészítve a mérkőzésekre az is biztos.

De nézzük a tényeket:csapatunk az utolsó helyen nulla ponttal áll.Hat meccs után nem tudok olyan találkozóról beszélni, ahol legalább megszoríthattuk volna az ellenfeleinket.Csak hazai mérkőzésre járok, de az idegenbeli mérkőzések eredményei is engem igazolnak.Természetesen nem várom el, hogy minden mérkőzést megnyerjenek de mindenek van határa.

2011 remek szakmai munkájának eredménye:


OSB 6 meccs 6 vereség
NBI/B JUNIOR 6 meccs 6 vereség
Bp1/B 6 meccs 6 vereség
gólarány kevés-sok minden esetben


De azért fel a fejjel! /Nádori Pált idéztem/

Bár nem tudom,hogy az edző milyen körülmények között dolgozik.Erről sajnos semmiféle tájékoztatást nem kapunk. Egyáltalán van e a tisztelt utánpótlás "edzőnknek" edzői végzettsége? Ha nincs akkor milyen jogon csinálja ő a kispesti utánpótlást? Ha pedig van akkor sürgősen adja vissza a végzettségét.

Mivel szeretem az utánpótlás eredményeit böngészgetni /ha már honlapunkon egy kukkot sem írnak az ifi "mérkőzéseinkről"/ a SZISE honlapon egy különleges üzenetet találtam Nádori Páltól a mi teljesen alkalmatlan "vezetőedzőnk" felé:

Kispest (NBI/B junior): Mint ahogyan a mérkőzés előtt is várható volt , sima győzelmet arattunk. A meccset ennek megfelelően jól kezdtük, 10 perc után már 8:1 volt. Ez egészen így ment a II. félidő 20. percéig, 40:9-es állásig. Onnantól  kezdve akik a pályán voltak sportszerűtlenül el kezdtek szórakozni, és a hátralevő 10 percben egy 4:6-os periódust produkáltak. A 6 gólból 5db 7m-es gól született. Ezért utána megkapták a magukét. Viszont meg kell említenem, hogy én is sportszerűtlenül utánoztam a végén az ellenfél edzőjét, az egész meccs alatti sorozatos ítéletek utáni üvöltözéséért, melyet elviselni nehezen lehetett, és idegesítő is volt. Szégyenlem magam, ilyet nem lehet tennem. Azonban meg kell mondanom, hogy 2008-ban, egy Telefongyár- SZISE BPI. osztályú mérkőzésen (akkor még abban az osztályban játszottunk), Nachtmann József a Kispest ifi jelenlegi és akkori edzője olyan kijelentést tett akkor az ott szurkoló szülők felé, hogy ezekből a játékosokból nem lesz semmi, és mint csapat sem lesz. Aki ott hallotta, mélységesen felháborodott. Nekem meg az a véleményem, hogy a pályán mindenre válasz volt. Akkor is, most is. De azért fel a fejjel…

Nachtman József 2008-óta az ifi/junior edzője, ezek a számok szakmai munkát mutatnak? Emberileg lehet, hogy jó de az edzőt mindig az eredményei minősítik.

Felteszem a nagy kérdést meddig fogja ez az alkalmatlan szülő csinálni a kispesti utánpótlást? Nem lenne értelmesebb egy szakemberre bízni az egészet?

Arra is kíváncsi lennék, hogy az ifi játékosok szüleit nem zavarja e a kritikán aluli mérkőzések végeredményei?Kétlem...vagy csak egyszerűen mazochisták...

Maradok tisztelettel egy kispesti szurkoló aki várja a pozitív fejleményeket az utánpótlásról!