notforsale Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1833

Tisztelt Tények Úr!

 

"Mély megrendüléssel értesültem, illetve olvasom, hogy mi történik volt, illetve jelenlegi kézilabda csapat körül."

 

"Mélységesen elítéljük a csapatunk körül kialakult, illetve ígért teljesítmények, úgy a felnőtt valamint az utánpótlási szakosztálynál eddig elért teljesítményük iránt."

 

" Minden MOHÁCSI sportolótól,vezetőtől és tisztelt szurkolóiktól ŐSZINTE sajnálatot és MIELŐBBI GYÓGYULÁST kívánunk ALÁZATTAL!!! "

 

Amennyiben Ön egy 12 éves román kisfiú, aki csak néha, a szomszédból hallott magyar szót, akkor gratulálok gyönyörű nyelvünk ilyen mértékű elsajátításához is. Félek azonban, hogy nem ez a helyzet, ez esetben a Kispest név lemoshatatlan csorbát ( ez is egy meglehetősen ostoba képzavar) szenved minden sorától, amit leír. A helyesírási hibákat szándékosan nem írtam ki, hiszen az csak bántó, de nem értelemzavaró. Ezek a mondatok azonban a magyar nyelv szabályait figyelembe véve teljességgel értelmezhetetlenek. Vagy Ön valóban azt szeretné, ha a mohácsi szurkolók őszintén sajnálkoznának? Ez esetben egy malomban őrölnek vitapartnereivel... Nincs kellő ismeretem ahhoz, hogy abba belemenjek, hogy mi igaz abból, hogy Ön egy közönséges tolvaj, aki a Kispest sportolóinak szánt pénzt dézsmálta, de ha ennek esetleg van alapja, akkor okosabb lenne néma csendben a zsákmányt számolgatni, és nem erkölcsi tanácsokkal ellátni az Önnél feltehetőleg jóval tisztességesebb utódokat.

 


 

 

 

 

Előzmény: Tények - Hírek 3 (1825)