vince von babel Creative Commons License 2012.01.15 0 0 389

Hello!

 

 Tanácsot szeretnék kérni.

 A következő problémám van. 

 Eddig egy frankó whirlpool mosógépet használtam, amit bátyámtól örököltem meg. Szépen mosott, tette a dolgát. Ám néhány mosással ezelőtt megadta magát a programtábla. A szerelő szerint elfelejtette a programot. 

 Lényeg a lényeg, amíg azt szerelik, be lett rakva a helyére a család régi relikviája, a tartalék eurika 11 automata mosógép

 A gondom konkrétan az, hogy lövésem sincs, hogyan kéne használni. :-D

 A Whilit (whirlpool :-) ) már egész jól megtanultam használni, interneten találtam hozzá programtáblázatott, használatit, egész jól kitapasztaltam, melyik ruhához milyen program jó. 

 Ennél viszont még azt sem tudom, hogy hova kell rakni bele a mosóport, ill. az öblítőt. Egy tartórész van, ahova lehetne valamit rakni, de nem tudom, hogy oda az öblítő megy, vagy a mosópor. 

 Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok velem pár hasznos infot a gépről. :-)

 Nemsokára rakok fel képet is róla.

 

 Ahogy visszaolvastam, láttam, hogy szó volt mosóporokról, penészírtásról, vízkőről is. Én általában tomi gélt szoktam venni színeset meg fehéret is. Viszont ami nekem nagyon bevált, az a mosószóda. 1 kg-os kiszerelésben lehet kapni nálunk 1000 ft-ért. Fele szóda, fele mosógél arányban szoktam mosni. Nagyon hasznos. Úgy vettem észre, hogy a vízkő is eltünt a gépről, és a ruhák is nagyon szép fehérek lesznek. (a szürkült, sárgult ezer éves fehér ruhákat is szépen kitisztította). Ill. ha olyan ruhát mosok, az öblítőhöz szoktam rakni ecetet, az is nagyon hatásos a vízkő ellen, ill. a ruhának is jobb az illata. 

 

 Előre is köszönöm a segítséget!

 

 Üdv!

 

 Vince von Babel 

 Győrből :-)