kláravidékről Creative Commons License 2012.01.17 0 0 2403

Tisztelt Kádár doktor úr!
Köszönöm válaszát! Igazából, nem is a helyről szerettem volna véleményt kapni, hanem a leírtak alapján arra, hogy vajon a gépük, és a feltételeik, amiket írnak  a doktorúr véleménye szerint, fénygyanta, vagy a végleges szőrtelenítés kategóriájába tartozik?
Nem olcsók ezek a kezelések, ezért szeretnék a legalaposabban tájékozódni, és végül a legjobb megoldásért fizetni. Sajnos olyan világban élünk, ahol néhány 10 000 Ft-is sokat számit.
Ha jól tájékozódtam, akkor egy német gyártmányú gépet használnak Smartpuls néven. Erről a gépről mi a véleménye?
Találtam az oldalon szépen megfogalmazott kérdéseket és válaszokat, csak az a bajom, hogy nem tudom mennyi a valóság és mennyi a mese ezekből, néhányat idéznék:
Hány kezelés szükséges és milyen időközönként?
Átlagosan elmondható, hogy a kívánt végleges eredmények eléréséhez kb. 4-10 kezelés szükséges négy-hat hetes időközönként. Bőrtípustól és a szőrzet erősségétől függően előfordulhat, hogy elegendő a 3-5 kezelés is három-négy hetes időközönként. A fény csak az aktív szakaszban lévő szőrtüszőkben képes végleges hatást kifejteni. Mivel az egyszerre aktív szakaszban lévő szőrtüszők aránya a nyugvó szakaszban lévőkhöz képest és az aktív és nyugvó szakasz hossza testtájanként eltérő ezért a lehető leghatásosabb kezelések végzéséhez testtájanként eltérő számú és időközű kezelést kell elvégeznünk.
Hány kezelés szükséges és milyen időközinként?
Átlagosan elmondható, hogy a kívánt eredmények eléréséhez kb. 4-10 kezelés szükséges 4-6 hetes időközönként, de bőrtípustól és a szőrzet erősségétől függően előfordulhat, hogy elegendő a 3-4 kezelés is három-négy hetes időközönként.
Mennyire fájdalmas, kellemetlen a kezelés?
Vendégeink fájdalomküszöbe teljes mértékben változó. Azonban a közhiedelemmel ellentétben elmondható, hogy átlagosan pácienseink nem éreznek semmit vagy egy apró, fájdalmasnak sem nevezhető, a melegvíz pillanatnyi érintéséhez hasonlító érzésre kell gondolni.
Mennyire tekinthető véglegesnek a szőrtelenítés?
A Smartpuls géppel, a villanófényes kezeléssel a növekedési fázisban levő szőrszálakat tudjuk kipusztítani, ami testünk 30%-an található. A többi szőrzet úgynevezett pihenő fázisban van, amit csak később tudunk hatásosan kezelni. Ha az ellenjavallatokat, valamint a kezelések között szükséges pihenőidőszakot betartjuk, akkor 90-95%-os eredményt tudunk elérni.
Köszönöm a rám fordított időt!
Klári