Harvey Porter Creative Commons License 2012.01.19 0 0 3122

Egyébként:

az a csúfság történt meg velem, hogy újrakezdtem az egész hóbelevancot, miután elértem a 16. szintet, mégpedig azért, mert felismertem:

1, a faerie ninja szar
2, a gadgeteer szar
3, az alchemist szar.

A faerie ninját a cane of corpus se mentette meg, mivel igazi szerepjátékos  hozzáállással zavart, hogy a béna, kézzel-lábbal történő kalimpálása után egy über csodafegyvert kap a praclijába. Szóval az új party-ban monk lett belőle. Kár, hogy már volt egy felpurr monkom, de sebaj, a wiz7 alapember duója (faerie ninja, felpurr monk) két monkká módosult. És így már minden jó is volt, mindaddig amíg az első adandó alkalommal (arnikából egyenesen) el nem sétáltunk RFS-81-ért, aki ugye szintén monk. Így már 3(!) monk van a csapatban.

 

Szóval változatos party-összeállítás rulez...

 

RFS-ről meg a helyszínen kiderült, hogy már 10. szintű (ellentétben a 8-as szintű party-mmal) és bivalyerős (ellenben nem túl gyors), úgy csapdossa szét az ellent, hogy öröm nézni... ez csak azért érdekes, mert az előző játékban kb. 12. szinten vettem fel, és akkor még csak 8. szintű volt - most direkt az elején érte mentem, hogy kedvemre tudjam fejleszteni... ki érti ezt?...

Előzmény: Harvey Porter (3121)