"Okta" Creative Commons License 2012.01.24 0 0 7506

Nokéremszépen, elmentem megvizslatni ezt a Honda NC700X-et (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_nc700X%2012.htm) egy ilyen motorbóóótba.

Egy picit csalódtam. No, persze nehéz lenne megfogalmazni, hogy mit is vártam, de a bemutató alapján olyan racionális motornak tűnt...mondjuk az is.

(Még előtte annyit tennék hozzá, hogy ez egy modellcsalád tagja: ezen kívül van egy még utcaibb motor /mert ez is abszolút utcai gép amúgy, csak magasabb/ és egy robogószerű valami - blokk és a váz(!) is megegyezik bennük.)

Ami így elsőre nem nagyon tetszett: sok műanyag, a kormány olyan nagyon olcsónak tűnt (mondjuk a motor maga is relatíve olcsó) és a lábtartó útban volt, ha letettem a lábam. Ami tetszett: az üléspozíció olyan természetes volt, a tank helyén egy bazi nagy(!) tárolórekesz van, illetve tetszett a váz kialakítása - picit bukócsőszerűen van kialakítva. Persze a plazmatévé méretű hűtő előtte van, azaz azt nem védi. :-)

Ha lesz tesztvezetés, mindenképpen kipróbálom, mert kíváncsi vagyok rá. Bár mostanában nem akarok venni utcai motort (főleg nem újat...), de HA vennék, ez mindenképpen a listán lenne.