Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1850

Hogyan tovább szeretett csaptunk Kispest? Teszem fel újra az izzasztó kérdést Tisztelt Ügyvéd Úr !

Az Ön által elüldözött vezetőség után, a szurkolókból létrehozott vezetőség is csődöt mondott rövid idő alatt.  Hogy ezt alá is tudom támasztani fel elevenítek néhány példát:

Kezdjük az utánpótlásunkkal:

Amióta Ön itt ténykedik teljesen szét lett zilálva és rombolva. Se játékos se eredmény se az ígéretek nem lettek betartva  !

A KISPEST utánpótlás csapatunk fennállása óta, ilyen SZÉGYENTELJES eredményeket még nem produkált, mint most!

JUNUIOR-IFI-SERDÜLŐ:  O  PONT.

 

Ide jutatta és süllyesztette utánpótlásunkat!

Az itt nevelkedett, játékosokat még ha kiöregedtek is, a felnőtt keretbe még az edzés lehetőségétől is megfosztották. Erre még mielőtt tiltakozna ( tiltakoznának ) csak egyetlen példát említenék :

S. Tóth Nórát a csapat frissen kinevezett technikai vezetője bizonyos SARKADI BÁLINT felszólította, hogy adja le a szerelését és ne látogassa az edzéseket ! Pedig a játékos tisztában volt képességével a felnőtt csapatban tudta, hogy nem fog játszani csak edzeni szeretett volna, mert úgy gondolta, hogy a KISPESTNÉL eltöltött 10 év rendszeres kézilabda szeretetét és játékos állóképességét próbálta karban tartani!

Na, most a SAJÁT NEVELÉSŰ JÁTÉKOSRÓL döntött így, ez a FRISSEN KINEVEZETT VEZETŐ, és nem a felnőtt csapat edzője.

Hát hol tartunk az utánpótlás neveléssel ?

 

És félek, hogy egy másik ős KISPESTI kapusunk Ó. Kovács Zsófi is ide fog jutni.

Felnőtt csapatra térjünk át: 

Hogy itt sem rózsás a helyzet kézilabdát nem játszó és nem ismerő, felelőtlenül megválasztott vezetőség egyenes következménye. Az önkormányzat felé leadott téves és félrevezető tervezet is ezt tartalmazza.

Mert Ügyvéd Úr azt ígérte, hogy bajnokságot nyer a KISPEST NKK-val 2011-2012 bajnoki kiírásban.

És ezt alátámasztva minden játékossal is a bemutatkozó interjúban is ezt szajkóztatta! Ezzel szemben 4. helyen kullogunk, úgyhogy szezon közben ( vége felé) több NB1-es játékost kellett igazolni .

A Magyar Kupából is a nagy beharangozások ellenére búcsúznunk kellett. Igaz tavaly is így volt, csak akkor az FTC NB1-es csapatától kaptunk ki úgy hogy a mérkőzés 50. percéig fej-fej mellett küzdöttünk. Most pedig a FőGáz ellen, egy teljesen széteső elképzelések és alapelemek nélküli, futás-gyorsaság és akarat hiánya vezetett a vereséghez. Ez a nyári igazolásokat meghazuttolva történik. Az Ön által kinevezett EDZŐ ÚR, pedig azt nyilatkozta, hogy képzett, fiatal, gyors, futni tudó játékosokat igazoltak és ennek egyenes következménye a bajnokság megnyerése lesz majd! Márpedig a tények azt bizonyítják szépen szólva, hogy sajnos az a fa, amit Önök mint vezetőség és újdonsült edzőjük ígért, hogy elültetik ezt az új csemetét és velünk ezt akarták elhitetni… Ez nem eredt meg!

 

Megtetézve újabb NB1-es játékosok igazolásával. A költségvetés ez idei évben minden idők legmélyebb pontján, a tavalyi évhez képest idén a kiadásaink a  3-4-szerese.  

De sajnos a játékképe és tudása még az idei tavaszi csapat tudását sem közelíti meg. Igaza volt annak, aki nem értette az igazolások lényegét és kérdőre vonta tisztelt vezetőségünket nevezetesen: Arany ember 001  „ …a rossz döntésekkel, hogy fognak majd elszámolni ? …

 

Így nem maradhat más hátra, mint Ügyvéd Úr és társai jelezzék az Önkormányzat felé, ajánlják fel, és MONDJANAK LE! Mert szeretett csaptunk KISPESTET Önök a gödörbe taszították.

 

Maradok Tisztelettel....

mielőbbi válaszát várva,

köszönettel!