baloo64 Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1852

Új lévén ezen a fórumom , mindenkit köszöntök!

 

Nem tudom hogy Tények - Hírek 3 nicknévvel irogató barátunk honnan szerzi az utánpótlás csapatról a híreket, de hogy edzésen még nem láttam túl sok idegent az is biztos. Viszont Ujj Pétert már láttam. Labdákkal,mezekkel,melegítőkkel megrakott zsákokkal! 

Csapat építés folyik! Aki dolgozni akar az új edzővel az izzad minden nap, hetente ötször, a pályák valamelyikén. Mivel nincs még a saját csarnok felépítve így éppen ott, ahol van terem. A Spari pályán, a Stromfeld pályáján, vagy tegnap este! Este fél 10 ig zuglóban.

Az egyesület kapott a szövetségtől pénzt, nem is keveset, csak venni kéne a fáradságot és utána nézni mindennek, nem a székből ülve az esetleges ellendrukkerek hülyeségére támaszkodva irogatni!

Csütörtökön edző mérkőzést játszottak a lányok a TF csapatával és kb 20 góllal verték el őket, akik minimum 3 évvel voltak idősebbek.

Tény hogy a csapat egy része új igazolás, mert sokan az eredeti csapatból megijedtek a munkától amivel egy NB1 B csapat építése jár. Talán 3 vagy 4 lány vállalta az új edzővel a munkát, a többiek az edző személyes kapcsolata révén vannak itt. Van akit már ötödik éve edz!

A lányok nyerni szeretnének és örömet okozni a szurkolóknak akiket megismertek a főgáz elleni meccsen. Ott ültek egyforma piros szerelésben a lelátón , csak valószínűleg senki sem tudta róluk hogy ők a Kispest új junior csapata! Magam is az egyik játékos édesapja lévén elég személyes a kapcsolatom az edzővel és a lányokkal!

 

Szép napot mindenkinek!

Előzmény: Tények - Hírek 3 (1850)