borjudit Creative Commons License 2012.02.25 0 0 34

Sziasztok!

 

Sajnos a mi kutyusunknak is (8 hónapos argentin dog) volt 2 rohama. Benti kutya, úgyhogy az első rohamot párom vette észre, a másodikat pedig az édesanyja. Mindkét alkalommal álmában kapta el, mondanom sem kell nagyon megijedtünk és még jelenleg is rettegünk...

Szép, egészséges, a korának megfelelően fejlődő kutyus, ezért soha nem gondoltuk volna, hogy velünk egyszer ilyen fog történni, de az első roham után szinte biztosak voltunk benne, hogy epilepsziás rohama volt.

Párom felkereste telefonon Darkos doktor bácsiját és hát "szerencsére" szabadságon volt, ezért egy helyettes doktor néninek mesélte el párom, hogy mi történt.

Majd másnap a lakhelyünkhöz közelebbi állatorvost (tiszti főorvost) kerestük fel, aki ki is jött a szemünk fényéhez, kérdezősködött és megkaptuk a Sevenaletta nevű tablettát. Azt mondta, hogy mivel 30 szem van benne, ezért egy hónapig tudja szedni napi 1-szer, ha közben nem lesz rohama, akkor abba lehet hagyni a gyógyszer szedését. A doktor úr elég sietősre vette a vizsgálatot (munkájából és beosztásából adódóan rohant), ezért sok kérdés maradt bennünk. Amúgy nem ítélem el! Ki merem jelenteni, hogy Fejér megyében a legjobb orvosok táborát erősítti.

 

Mikor előzőleg megtudtuk, hogy Darkos doktor bácsija szabin van, megbeszéltük, hogy ha visszamegy szabiról az első dolgunk az lesz, hogy visszük hozzá, ebből adódóan a tiszti főorvos úr felületességén túlságosan nem akadtunk fenn mivel tudtuk, hogy a gyógyszer amit kapott segíteni fog neki, ezért vártunk/várunk.

Ma szombat van, Darkos rohamai csütörtökön voltak, a dokija hétfőn lesz újra. Szóval elmondhatatlanul várjuk a hétfőt, hogy végre valaki megvizsgálja rendesen és megerősítse a tiszti főorvos úr diagnosztizálását.

 

Darkos doktor bácsijával nagyon meg vagyunk elégedve, mert igen alapos, sokat magyaráz a gazdinak, bármikor lehet rá számíttani, homeopátiás gyógyszerekkel gyógyít és nem utolsó sorban nem drága. :)

 

REMÉNYKEDÜNK!!!