Norbitron Creative Commons License 2012.03.04 0 0 132332

Sziasztok!

 

2éve örökbefogadtunk egy akkor ~3 éves kan tricolort(előtte már volt 3 kutyánk). Szegény csont és bőr volt nagyon rossz állapotban.

Lakótelepen lakunk egy lakásban. Valószínűleg ő egy kerti kutya lehetett anno. Van egy olyan problémánk amit a 2év alatt nem sikerült megoldani. Mégpedig az,hogy bepisil. Naponta átlagosan 3x van levíve. Reggel 7-8 körül délután 3-4 óra körül és 7-8 között.

Reggeltől-délutánig, délutántól-estig kibírja pisi nélkül. Este amikor feljövünk vacsorázik iszik és onnantól kezdve egészen reggelig iszik-pisil. A feljövetel-kaja-pisi közt nem telik el 10perc se. Ha a vacsi után 1x adunk neki vizet akkor bevizel majd nyafog ugat nyávog mint egy macska a vízér mert szomjas tehát ez nem megoldás. Ha vacsi után egyből leviszem még pisilni akkor utána ugyan úgy bepisil. Ha leszidom az se ér semmit. Ha a délutáni séta után adok neki kaját akkor onnantól kezdve kezdi a pisilést egészen reggelig. Nem győzzük törölgetni utána a pisit, büdös van, tönkremegy sok minden, nem higiénikus.

Van egy másik beagle is mellette ő 3 éves. Egyszerre vannak levíve és ő szobatiszta tud lenni. Illetve ha naponta 6x viszem le akkor is bepisil!

 

Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne ez ellen tenni? Elképzelhető,hogy valami egészségügyi problémája van?

 

Köszi

üdv

Norbi