hovirag1208 Creative Commons License 2012.04.07 0 0 79

Sziasztok!!

 

Nagyon rég jártam erre... és már bánom hogy miét nem írtam hamarabb. Látom hogy lett volna olyan ember akinek lehet szüksége lett volna egy két jó szóra. Én ide 2010 ben írtam , nekem sem segíteett sajnos nagyon senki! Szóval én akkor még decemberbe megmütettem a kutyusom Pesten.( ott 50 % esélyt mondtak a műtét utánra hogy helyrejön )  Sok Sok Rossz élményben volt részünk, ..... de ezt ide nem írnám le... . Mi is kaptunk vénásan mindenféle gyulladás csökkentőt, hiszen máról holnapra történt a dolog. Egyik este kint futkározott mikor nyűszített egy nagyot cica hajtás közbe majd bement a lakásba. Anyukám ezzel hívott fel. Másnap reggelre teljessen lebélult a két hátsó lába. A mai napig előttem van ahogy kétségbe esetten összepisilva magát jött elém, a szeme mindent elárult. Idegileg nagyon megviselte őt hiszen nem érette a helyzetet. ( én nem otthon élek már, és sajnos nem hozhattam magammal oda ahol lakok, így mentem a szüleimhez ahogy tudtam és akkor láttam...) A műtét után nagyon sokat volt velünk, nálam. De egyedül nem maradt meg a lakásba így 3 hónap után vissza kellett vinnem a szüleimhez, ahol sokkal nyugodtabb volt hiszen ott élt.

 

Amint begyógyult a varrat mehettünk fizikoterápiára, úszás volt. Pesten vagy egy hely ahol kutya rehabilitáció van . A baj csak az hogy a kezelés 4000 ft ami 20 perc és még ugye fel is kell jutni oda. Nagyon sokat masszíroztuk és foglalkoztunk vele. Napi 2x 3x 20 perceket. Ezt úgy tudtuk megoldani hogy a párom pont itthon volt mert nem volt munkája. A lábai " rongy lábak voltak" semmit nem érzett, szó szerint semmit. Az összes vizsgálat  alatt meg sem moccant annyira érzéketlen volt.

 

2011.

Karácsonyán hozzánk került, mert mondták hogy mivel van macskánk hátha össze barátkoznának és jobban el lenne. Mostanra nagyon jóban vannak, és így itthon lehet őket hagyni. Nincs ugatás nyüszítés ... egy árva hang sem...

Per pillanat egészség ügyileg ott tartunk :) hogy a lábával mindent érzékel, nagyon pici csikizést is. Erős láb ellrándítás van, a farkát tudja mozgati ha rászáll egy légy még azt is érzi. Néha tudatosan , de néha nem csóvája a farkát :D:D főleg ha valami finomat kap, vagy játszik. Úszás közbe pedig azzal tereli magát a vízbe.  Felhúzza kinyújtja a lábát. Ha fel van állítva és fogom akkor váltott lábbal lépeget. Van kiskocsink, de nem tetszik neki. Amúgy nagyon boldog kiskutya sokat játszunk és jelez. A pisi kaki érzete megvan, hiszen nagyon nagy szemekkel néz ha baj van :D illetve ha megtörtént a baj akkor nagyon szégyelli magát.

 

Az orvosok csodát nem tudnak tenni ez tény, és nagyon nem is mondanak semmit.. lehet nem is akarom hallani. De az biztos hogy azon leszek hogy neki jobb és jobb legyen. Nem vesztettem el a hitem még ennyi idő után sem. A lábacskája mozog, a farka mozog. Szépen tisztálkodik és a helyzethez képest nagyon jól van :) Lehet hogy ő már örökké így marad, mi akkor is szeretni fogjuk, de most a jóidő beköszöntével többet tudunk tenni érte. A friss levegő csodákra képes. A linkelt oldalt megnéztem és ki fogom próbálni ezt a gyógyszert is.

 

Mivel más munkahelyünk lett a párommal ezért most a kutya pelenkára szeretném rászoktatni. Mert 9 órát valószínű  távol leszek, vagy váltva leszünk.( akkor nincs gond ) .  Nagyon jó lenne ha ezt meg tudnánk valahogy tanítani vele. Kész csoda lenne :) . Ha van kérdésetek írjatok bátran. Most már nézni fogom az oldalat. Sok sikert kívánok mindenkinek soha nem szabad feladni a harcot, tudom hogy nehéz!! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek !!!