Levinen Creative Commons License 2012.04.24 0 0 4106

Sziasztok!

 

Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy az SRII területén mikor indul végre a kert rendbetétele. Ha jól emlékszem, a pontos dátumra annyira nem, de mintha tavasztól a Mekdán kapta volna meg ezt a megtisztelő és bizonyításra lehetőséget adó tisztséget. Igazából nem vagyok ez ügyben annyira szőrszálhasogató, de itt-ott a kaktuszok (szögesdrót kórók) és tovább hatalmas furcsaságok már derékig érnek. Múltkor a gyerek terelésével hozzáértem az egyikhez és leszúrta az egyik ujjamat. Remélem legközelebb nem a kislányom fogja tesztelni.
Igazából szeretném már látni, hogy széppé változik a kertünk, ami megfelelő színvonalra emelné lakóparkunk szépségét és így örömet okozva mindenkinek.

A játszótérhez én is hozzászólnék
Én is úgy gondolom nem vita kérdése, hogy minden játszótér használónak egyformán hozzá kell járulnia a játszótér fenntartásához, jövőbeli javításaihoz illetve, esetleges fejlesztéseihez (pl. nagyon jó lenne egy homokozó, a kavicságy részleges, vagy akár teljes lecserélésével).
Teljes házakkal (SRI, SRIII) nyilván nem lehet megszavaztatni, hogy a három ház között egyenlően legyen elosztva ez a költség, lévén, hogy sokan nem rendelkeznek gyerekkel, így marad az egyéni használók kulcsvásárlási lehetősége. Az már tényleg egy másik kérdés, hogy ez az összeg milyen mértékű legyen, mert szerintem elég nehéz kitalálni a jövőbeli költségeket.

 

Ezt a szelektív hulladékgyűjtés kérdést én sem értem. A gyűlésen nagy nehezen sikerül dűlőre jutni egy kérdésben, az ásítozó népekkel ezt még sikerül is megszavaztatni, akkor miért nem kerül kivitelezésre egy elfogadott döntés? Igen, meg lettek szavazva a kizárólag műanyag és papír szelektív kukák. Igen, a műanyag palackokat mi is otthon nyomjuk össze, lévén, hogy a lakásban sem jó, ha nyakig ér a pet palack, így az lent nem jelent zajt. Igen zajjal jár ezek kiürítése, de nem hiszem, hogy nagyobbal, mint a kommunális kukáké. Igen, ha ez spórolást is jelent, akkor miért ne? Mintha egy ember döntése érvényesült volna megint, mert ilyen is van!

 

Mikor lesz már a gyűlés? Illetve ha lassan minden tisztségviselő lemondott, lesz-e valaki, aki ez ügyben tesz valamit? Gondolom, ha a Mekdánon múlik, soha nem lesz több.