tusi74 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 6937

Csak érdekességképpen elmesélem az esetem. Többször visszatérő motívum nemcsak ebben a topicban, hanem amblokk, az ilyen kötelezős témákban, hogy a galád "károkozó", nem működik együtt, 2 hét múlva letagadja az egészet, nem küldi vissza a biztosítónak a papírt, ezáltal késik a kárkifizetés. 

Nos üdítő kivétleként jelenthetem, hogy a biztosítótól kapott papírokat aznap személyesen visszavittem az ügyfélszolgálatra, továbbra is elismertem a "vétkem"  etc.. Nos és erre varrjatok gombot, hogy a károsultra vár a biztosító, több, mint 1 hete, hogy küldje vissza a kiküldött papírokat. 

Ilyenkor, ha letelik a 30 nap, és nem a károkozó miatt, akkor kinek a hibája lesz, ha a biztosító lezárja az ügyet kifizetés nélkül? Egyébként nem személyi sérüléses, icipici koccanásról van szó, a kár kb. 100.000 Ft.

Mivel, ha emberi mértékű lesz a kár, akkor szeretném kifizetni a biztosítónak, érdekelne már, hogy mennyit kell fizetnem. És ma mondta a biztosító, hogy 1 hete várnak a károsultra, hogy küldje vissza  a papírokat. És már a baleset bejelentése óta a 26. napnál tartunk.