golyo31 Creative Commons License 2012.05.05 0 0 1889

Sziasztok!

Két hete a Facebook-on írtam egy hosszabb véleményt a VKLSE Győr elleni meccsünkről és mivel egy ismerősöm szerint itt többen olvassák majd el, így bemásolom ide, amit anno leírtam a Facebook-on is. 

 

Nehezen szántam rá magam eme sorok megírására, mivel sok szép élményem VOLT a Kispest felnőtt női kézilabdacsapattal kapcsolatban (ilyen volt a karácsonyi buli, amin véletlenül ott lehetttem), de most egy darabig NEM LESZNEK, mivel az előző hétvégén, a VKLSE Győr ellen történtek után én egy darabig nem fogok megjelenni a FELNŐTT csapat mérkőzésein, de még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a csapat miatt, akkor az nagyon rosszul gondolja!
Mert ugyan tényleg rendkívül gyengén játszott a csapat a mérkőzés hajrájában, amikor valóban fergeteges volt a szurkolás (ennek köszönhetően is volt 5 gólos előnyünk szünetben), csak Ujj Péter azt felejtette el megírni a kispesti honlapjára írt cikkében, hogy ez a szurkolótábor nem tudta (vagy egyszerűen csak nem érdekelte), hogy elkezdődött a 2.félidő és amíg ők kint söröztek és beszélgettek, az ellenfél szépen visszajött a meccsbe, pedig a szurkolótábor segítségével ezen időszak alatt lehetett volna növelni az előnyt és meg lehetett volna roppantani az ellenfelet, de ez láthatóan nem érdekelte a fociszurkolókat. Márpedig, ha ott és akkor még jobban elhúzunk, talán más lett volna a végeredmény…
Na de nem is ez volt a legrosszabb, amit tapasztaltam, hanem az, hogy számomra érthetetlen módon a szurkolótábor gyakran nem is a meccsel foglalkozott, hanem a Fradit és az Újpestet szidta, ami (főleg utóbbival kapcsolatban) teljesen felesleges egy kézilabdameccsen. Értem én, hogy a tábor nagy része eme mérkőzés után ment át az Újpest-Honvéd focimeccsre, de az újpesti tábor ****szopózását meghagyhatták volna a focimeccsre. Pont az ilyenek miatt tartom távol magam a magyar focimeccsek látogatásaitól és fogom magam ezentúl távol tartani magam a Kispest felnőtt meccseiről is, mert az ilyen szurkolásra eddig és ezentúl sem leszek kíváncsi! De sebaj, majd járok ezentúl a Kispest junior, illetve Budapest bajnoki meccseire (utóbbira indulok most is), mivel azon meccseket ez a szurkolótábor úgyis hanyagolja, így aztán nem fogom őket hallani.
Sajnálom, ha valakit megbántottam volna, nem ez volt a célom ezzel az írásommal, mindössze azt akartam tudatni mindenkivel, hogy a pocskondiázós szurkolás nem kenyerem és ezentúl nem szeretném sehol sem hallgatni.

 

Üdv, Golyo!