Levinen Creative Commons License 2012.05.07 0 0 4116

Amit szerintem rögtön az elején leszögezhetünk, hogy a házgyűlés, akár legutóbbi sikerességét, 10% alá becsülhetjük. Ismervén a parkoló körülményeit, ahol ugye a gyűlések szoktak lenni, alapból lehetetlen egy komoly, célra törő megbeszélést levezetése. A jelenlevők fele nem érti, amit a másik fél elmond, jönnek, mennek az autók, amelyek képesek egy fontos gondolatvitelt is azonnal agyoncsapni, ott vannak a feleslegesen felszólalók, akik valójában az otthonmaradásukkal segítettek volna a legtöbben, még megemlíthetném a levezető úr diktafonját, ami feltételezésem szerint, semmi értelmeset nem képes ilyen körülmények között rögzíteni, lehetne a helység akusztikáját is említeni, de még sorolhatnám. Ezen körülmények ismeretében csak úgy van értelme a következő gyűlésnek, ha mindennel tisztában vagyunk, a vádjaink, indokaink megalapozottak és a rossz hallhatóság ellenére a köznép is egyértelműen a nemes cél oldalára tud állni.

Az előttem beíró hölgy/úr ötletét teljes mértékben tudnám támogatni, de erre nagyon fel kellene készülni. Az lenne a javaslatom, hogy azokkal az emberekkel, akiket igazán érdekel a jövőnk alakulása, itt elsősorban gondolok a jelen fórum azon olvasóira, akik komolynak érzik a problémák súlyát, illetve a "volt" SZB tagokra,  együtt össze kellene hozni egy előgyűlést. Amúgy sem baj, ha a tenni akarok megismerik egymást, de jó lenne ha a teljes csapat képbe lenne mindennel ami a számokat, a kivitelezéseket, garanciális munkákat, a folyamatos üzemeltetést, egy szóval a ház teljes ügymenetét érinti. Úgy még sem állíthatunk be sehova, hogy mindegyikünk csak a sajátját fújja és rosszabb esetben csak feltételezésekre hagyatkozunk. A valóság különválasztása a feltételezéstől, csak is a volt SZB tagokkal lehetséges. Egy kisebb csoporttal hatékony lenne a dűlőre jutás a különböző kérdésekben és így már lenne értelme a zajos garázsba a nagy összejövetelnek, vagy akár egy találkozónak a Mekdánnal.
Amúgy már nagyon kíváncsi lennék, hogyan áll a ház egyenlege minden téren. Fizetve vannak-e rendesen a számlák, rendeződtek-e már a korábbi relatív nagy kint levőségeink, az elindított jogi procedúrák állapota, egy szóval mindenre, ami mindannyiunkat érint.

Feleségem szerint legkésőbb e hónapban kötelező az üzemeltetőnek megtartani a gyűlést!