Levinen Creative Commons License 2012.05.08 0 0 4126

Ma este nagyon sokat lendült előre a dolog. A népek meggyőzésével nem lesz gond. Gyakorlatilag a Mekdán hiányosságainak végtelen a listája, így egy kis betekintéssel is mindenkinek egyértelmű lesz a döntés. A naprendi pontba vételhez nem az SZB tagok javaslatára van szűkség, hanem a lakók legkevesebb 10%-os hozzájárulására. Loránt (SZB) átküld nekem egy nyomtatványt, amit páran körbe fogunk vinni az épületekben, hogy megszerezzük a kellő mennyiségű támogatást. Én az A épületben, Loránt a C-ben, ha jól tudom a B-ben is valaki csinálja. Nem bedobjuk a ládákba, hanem a kicsit agresszívabb és hatásosabb megoldást válasszuk, a bekopogást. :) Amúgy ha valaki még szeretne a további épületekben gyűjtögetni az jelezze nekem.
Úgy gondolom, hogy a napirendi pontba vétellel nem lesz gond.
A leváltó cégek közül majd el kell dönteni, hogy melyik legyen. Ezzel még el lehet egy kicsit játszani. Meg fogom kapni a cégek neveit és ezek alapján kutakodni kezdek az interneten, kritikák, fórumos beszéléseket keresgélve, hogy legyen valami kis alap információnk, az általuk beadott idealizált ajánlatok mellett.
Egyébként az is jó hír, hogy a lemondó SZB tagok helyett már vannak jelentkezők. Így elkerülhető lesz az a kínos szitu, ami akár a legutóbbi alkalommal is megtörtént, hogy alig volt jelentkező a kikiáltásra kerülő poszt betöltésére. Szerintem jól haladunk!

 

üdv

Földalatti mozgalom :)

Előzmény: _splash_ (4125)