Törölt nick Creative Commons License 2012.05.17 0 0 5318

Szerintem erre gondolthattál:

 

 

Ez valóban egy többrészes kötet, melynek egyik része a pástétomokkal foglalkozik kifejezetten. Kiadja az Oltalom alapítvány kapható a Benczuir utcában sokminden vega alapanyag meleltt. Pl az őáltaluk készített növényolaj kifejezetten finom és jó, ráadásul olcsó is (a többihez képest).


Adventisták, de nagyon jó szakácskönyveik és egyéb kiadványaik is vannak. Félreértés ne essék, nem hittéríteni szeretnék, de ezen kiadványolkat érdemes megvenni.

 

http://www.oltalomalapitvany.hu/fozotanfolyamok.html

 

Én még esetleg amit kiemelnék, azok Nyers Csaba szakácskönyvei, amolyan "ősmagyarosan" hazai szájakra szabva. Néha nem vega barátaink is megnyalják a szájuk szélét, hogy nem gondolták volna :-).

 

Illetve boltban tudnám még ajánlani a Herbaházat (www.herbahaz.hu). Érdemes elmenni ha más nem szétnézni, rengeteg féle pástétomot, "felvágottat" árulnak ott is, meg lehet ismerni a választékot. Mi általában felvágott helyettesítőként - ha nem mi csináljuk - vagy Tönkölyös gabonarúdakat eszegetünk, esetleg más gabona alapúakat. Nemrég felfedeztünk egy szlovák gyártótól származó szójafelvágotatt, van többféle ízben is. Kifejezetten finom, még húsevőknek is izlett, de most a márka nem jut eszembe, és elég jó áron is van, és elvileg génmentes garantálással (aztáán döntse el aki tudja....)..

 

A Virecot amit írtál az se rossz, de szerintem írtó drága - pár deka az egész, és 300-400 ft körül van az ára :-(.

Előzmény: Törölt nick (5316)