Bolivian Dancer Creative Commons License 2012.06.30 0 0 21600

Tudod mit, azt mondom, hogy ebben még akár lehet is valami. De ott megkapod részletre, amit az emberek 90%-a nem tud magának megengedni, hogy megvegye kp-ért.

 

Sőt: a nép nagy része szeret olcsón vásárolni. Nem számol utána, hogy mennyi a vége, csak kell neki, birtoklási vágya van.

Azaz 1, 70, 19990,- forintért, és utána bele se gondol, hogy 400 lesz a végén az iPhone amit megvehetne 200-ért. Miért? Mert nem tudja megvenni kp-ért. Ha meg tudná, akkor a legális importörök versengenének, és nem a mobilszolgáltatók. ahhoz meg nem sok közöd van, hogy egy többszereplős piacon ki mennyiért ad valamit, a fogyasztási hitelek is 40% feletti THM-mel dolgoznak, ehhez viszonyits, ne a saját percepcióidhoz.

 

Tudod, amig ilyen helyen dolgoztam, meglepő volt, hogy olyanok, akiknek egy rendes cipőjük vagy kabátjuk se volt, tolongtak, hogy vehessenek iPhone-t vagy vmi prémium kategóriás telefont havi jelentősen 10 feletti 20 fele konvergáló dijjakért. 2 évre. Amig meg veréb van, szar is lesz. 

 

A szolgáltatók egyébként "nem tették tönkre  a független, legális készülékkereskedelmet..." az máig is köszöni megvan, világpiaci áron forgalmaz, persze eltekintve az elmúlt két év elkúrásaitól: 27%-os ÁFA, meg többnyire kedvezőtlen devizaárfolyamok. Nézz csak szét és csodákat fogsz látni. Elárulom, a legolcsóbb megoldás még mindig az e-bay vagy szakoldalak. Ja igen. Sajnos ott előre és egyben kell fizetni, nem 2 év alatt 3-szor annyit.

Előzmény: Törölt nick (21599)