cicafej Creative Commons License 2012.07.06 0 0 132374

Sziasztok!

 

Régi beagle-s vagyok, talán valaki még emlékszik rám, annak idején sok hasznos tanácsot katam tőletek, amikor a két rosszcsont hozzánkkerült.

 

Most is kérni szeretnék, illetve kérdezni.

 

A doki Frontlinet ajánlott a kutyáknak, de anyagi megfontolás alapján egy nagyobb kutyának valót. Fogalmam sincs, hogy ebből a fura alakú cseppentőből hogy osszam szét az anyagot a két ebre. Mindenfelé keresgéltem, esetleg találok arra választ, hány ml egy csepp, de nem jártam szerencsével.

 

És akkor eszembejutott ez a fórum, ami ha nem is teljes intenzitással (főleg ebben a kánikulában) de még szerencsére "üzemel".

 

Tudnátok segíteni abban, hogy egy átlagos termetű kutyusra hány csepp kellene?

A másik kérdés, hogy mivel ketten vannak, nyalogatják egymást, el kellne őket különíteni. Mennyi időre. Aki használt ilyesmit annak mát biztos van tapasztalata. Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok velem.

 

Sajnos mi a "abban " a vidéki kisvárosban élünk, ahol szükség esetén égen-földön nem lehet dokit találni. Ezt is egy patika-rendelő kombóban beszélte intézte a férjem, mint kiderült egy állatorovssal, egy másik városban. A cseppek számosításáról viszont megfeledkezett.

Segítségeteket előre is köszönöm!