Thyll Creative Commons License 2012.07.09 0 0 684

Szia Athila Secundus!

Legyél megnyugodva, a hunok magyarok, szőke és vörös hajú népség, sok barnával és feketével dúsítva. Több nagy népünk volt, a 24 nem elég, amiről Mao-Tun, vagyis szerintem Már-Ton (Ifjú-Úr) beszélt.

A bulgárok természetesen magyarok, a macedónokkal együtt. Tehát ma 3 Unug-Úr nép él csak Európában, a Magyarok, a Bulgárok és a Mecedónok (Makedónok, hogy ne keltsünk veszekedést).

Eléggé alaposan megnéztem 4-5 területen a bulgárokat, amelyek alapján kijelentem, hogy magyarok, akik szláv behatás alá kerültek, de a szlávok is magyarok, de ez más téma.

A Hun nemzet magyar nemzet. Portugáliától Japánig éltünk, de átkeltünk Amerikába is, ott is találhatsz rokonokat. Az indoeurópaiak mind magyar eredetűek. Még Varga Csaba is ezt mondta, akivel csak párszor beszéltem. Isten nyugosztalja.

A Hun (Huna) népről mintegy tíz-tizenöt területen kaphatsz biztos értesüléseket. Ha értesz magyarul, akkor láthatod, hogy magyarok voltak. Szász Béla könyve fantasztikus, de a források száma is elég nagy. De ne nyúlj a hun nevekhez, ha nem érted a magyar nyelvet, a szumerban nem vagy jártas, az etruszk, hatti, pelaszg, egyiptomi, hurrita nyelvekből sem ismersz semmit. Ha ismersz, akkor jó.

Garantálom Neked, hogy a hunok magyar nyelven beszéltek. Ul-Din hun király neve Fényes-Isten szumerul, Fia-Istennek magyarul, az Ul szó jelentéseit Te is vizsgálhatod. Nem gondolod, hogy a 300-400 hun szót most mind felírjam ide? A kínai testvéreink kutatásait segíteni kellene, ha lenne erre akarat a kormánytól. Kína tőlünk jött létre, érted?

Csak a nagy nácizmust tudnánk egyszer leverni és a valóságot az egekbe emelni.